Catalunya Diari

El sindicat de Mossos a Lleida denuncia la «imposició» d'un canvi d'horari a partir del febrer

Des de la comissaria diuen que és una qüestió «d'operativa»

El sindicat de Mossos (USPAC) a Lleida denuncia el «despotisme i maltractament» del sots cap de la Regió Policial de Ponent, en considerar que s'ha «imposat» un canvi d'horari als agents fent «cas omís» a les peticions del sindicat. Aquest canvi es farà efectiu a partir de l'1 de febrer i consisteix a començar el torn una hora abans.

En aquest sentit, des del sindicat consideren que no es té en compte la conciliació familiar, «ni els diferents problemes familiars que això en pugui derivar als mossos». Davant aquesta situació, USPAC demana al cap de regió de Ponent que doni la possibilitat de decidir aquest canvi d'horari als agents mitjançant una votació. USPAC assegura haver rebut «infinitat» de queixes de companys que estan «indignats i en desacord» amb aquest canvi d'horari

En cas de no rectificar, adverteixen, «convocarem una acció de protesta». Per la seva part, des de la comissaria dels Mossos han explicat a LleidaDiari.cat, que aquest canvi d'horari es duu a terme a tota Catalunya i que, simplement, és una qüestió d'operativa.


Comentaris

envia el comentari