Catalunya Diari

Snipes obre la seva botiga a Lleida amb grans descomptes en marques

Tanmateix, la festa ambientarà el local amb un Dj que punxarà els temes més de moda en l'actualitat i es podran degustar begudes de la marca Red Bull i dolços del seu Candy Bar

La multinacional especialitzada en marques d'esport Snipes obre aquest dijous dia 1 d'agost la seva botiga a Lleida. Concretament, es tracta del local que fa xamfrà entre la plaça Sant Joan i el carrer Saragossa i que té uns 200 metres quadrats.

Anteriorment, aquest espai havia estat ocupat per Decathlon que, fa uns mesos, va decidir tancar la botiga i enllestir les obres de la nova nau que s'ubicarà al costat de l'actual a Copa d'Or. Amb motiu de l'obertura de la primera botiga d'Snipes a Lleida, la marca està preparant tota una festa per a tots els clients que vulguin apropar-se fins a l'establiment. 

De fet, està previst que sabates de marques tan conegudes com Adidas o Nike puguin comprar-se a uns preus rebaixats, en alguns parells, fins al 50%. Tanmateix, la festa ambientarà el local amb un Dj que punxarà els temes més de moda en l'actualitat i es podran degustar begudes de la marca Red Bull i dolços del seu Candy Bar. Això sí, qui vulgui beneficiar-se de les millors ofertes hauran d'afanyar-se, ja que estaran disponibles fins a finalitzar les existències.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari