Catalunya Diari

S’obre el termini per fer les inscripcions per als casals de vacances de Setmana Santa

Aquesta proposta educativa busca que les famílies puguin conciliar la vida familiar i laboral, alhora que els nens i les nenes gaudeixen d’un espai educatiu en el temps de lleure

L’Ajuntament de Lleida obre aquest dilluns el termini per fer les inscripcions per als casals de vacances de Setmana Santa. El Servei d’Educació municipal ofereix aquesta proposta educativa i de lleure perquè les famílies puguin conciliar la vida familiar i laboral, alhora que els nens i les nenes gaudeixin d’un espai educatiu en el temps de lleure de les vacances escolars. Aquest any s’ofereix el Taller de Creativitat Teatral, que està dirigit a nens i nenes de 3 a 11 anys, i el Taller de Robòtica, que està dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Els casals de Setmana Santa es realitzen en dos espais: el Taller de Creativitat Teatral a l’Aula Municipal de Teatre i el Taller de Robòtic a la Ludoteca Municipal de Cappont, del 10 al 13 d’abril, en horari de 8.30 a les 14.00 hores. El casal de vacances és un projecte d’aprenentatge creatiu on, d’una manera lúdica, es desenvolupen les habilitats expressives i socials dels nens i les nenes per mitjà del joc, les arts escèniques i les arts plàstiques. Les activitats són variades, com jocs teatrals, maquillatge, tallers de vestuari, jocs exteriors o sortides a la ciutat, entre altres, i en el Casal de Robòtica es realitzen jocs de caire tecnològic i científic.


El període per fer les inscripcions als casals de vacances de Setmana Santa finalitza el 6 d’abril i es poden fer online al web de la Paeria. Els preus són per al taller a l'Aula de Teatre, 46 euros, i  per al de la Ludoteca Municipal de Cappont, 23 euros els socis i 46 euros, els no socis.

Paral·lelament, Engijoc, amb la col·laboració del Parc Científic de Lleida, organitza un casal per a infants i joves sobre programació durant la Setmana Santa al Parc Científic. Els participants de 6 a 9 anys treballaran les bases de la programació amb recursos i llenguatges com la Bee-bot i el LEGO WeDo 2.0. Els més grans, de 9 a 16 anys, programaran amb l’Scratch, una eina que permet crear animacions, històries interactives i jocs en un entorn virtual. El casal es farà els dies 10, 11, 12 i 13 d’abril, de les 9.00 a les 13.00 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. El Parc Científic dóna suport a aquest tipus d’iniciatives per fomentar l’ús de les noves tecnologies entre el jovent i les vocacions científiques.Comentaris

envia el comentari