Catalunya Diari

El sopar del Xup Xup Solidari es reconverteix en lot de productes

Les societats gastronòmiques i l'ESCHOTUR Lleida mantenen la seva col·laboració anual amb Arrels Sant Ignasi

Imatge del lot de productes del Xup Xup Solidari
El sopar del Xup Xup Solidari es reconverteix en lot de productes | LleidaDiari.cat

Les societats gastronòmiques de Lleida, Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, juntament amb l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), han reconvertit el Sopar del Xup Xup Solidari d'aquest 2020 en la distribució de 300 lots de productes gastronòmics solidaris.

Així les entitats que organitzen el Xup Xup Solidari mantindran la col·laboració amb la Fundació Arrels Sant Ignasi amb una recaptació estimada superior als 9.000 euros, tot i que aquest any no es podrà celebrar el sopar que cada any aplegava uns 300 comensals en l'Escola d'Hoteleria.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un paquet de productes

Així el paquet de productes comptarà amb un panettone que faran els alumnes d'ESCHOTUR Lleida; torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de les marques Cadí o Pastoret de la Segarra; una ampolla de vi dels cellers Castillo de MonesmaLagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc. Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, també col·laboren amb aquesta edició.

Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l'activitat ha volgut "agrair a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar que mantinguin les seves aportacions de producte per aquest lot solidari". Alumnes i professors de l'ESCHOTUR Lleida confeccionaran els lots que es poden reservar en les diferents societats gastronòmiques i es distribuiran durant els darrers dies de novembre i primers de desembre.

Com és habitual, també es pot col·laborar amb la subscripció al denominat "Lot 0" amb donacions als comptes bancaris d'Arrels Sant Ignasi: ES65 0182 3401 38 0201785951 (BBVA) o ES92 2100 0004 44 02001160985 (la Caixa). També es poden fer donacions a BIZUM 33638.


Comentaris

envia el comentari