Catalunya Diari

La sort de la loteria de Nadal somriu a Mollerussa i Sort

El propietari de l'estanc de Mollerussa es trobava buscant bolets quan s'ha assabentat de la notícia

El propietari de l'estanc de Mollerussa no és la primera vegada que dona un bon premi | Josep Anton Pérez

La sort del Sorteig Extraordinari de Loteria Nacional ha fet l'ullet a la demarcació de Lleida amb quatre importants premis, tres a Sort i un a Mollerussa.

El de Mollerussa ha estat el més destacat amb la venda de fins a 36 sèries del tercer premi del número 00750 a una mateixa persona. Segons ha explicat el propietari de l'estanc Saló de Mollerussa, Josep Saló, l'agraciat és un veí del poble que feia anys que apostava per aquest número. L'afortunat va comprar les 36 sèries a través de màquina fa unes dues setmanes amb la intenció de fer-li un regal a la seva família i, tal com ha explicat Saló, «els ha fet un gran regal».

El propietari de l'estanc es trobava buscant bolets

No és la primera vegada que aquest estanc de la capital del Pla d'Urgell reparteix sort, ja que, el 2014, va aconseguir repartir 75.000 euros d'un sorteig especial de després del dia de Reis.

  

En aquesta ocasió, Saló es trobava buscant bolets quan s'ha assabentat de la notícia i ha explicat que s'ha hagut de traslladar fins a l'estanc per poder obrir les portes i atendre a tots els mitjans de comunicació i curiosos que s'han aplegat a les portes.

El propietari de l'estanc de Mollerussa va vendre les sèries per màquina | Josep Anton Pérez

Per la seva banda, la popular administració de loteries de la Bruixa d'Or de Sort, ha somrigut a la sort amb el tercer premi 00750, el segon premi 10.989 i el vuitè cinquè premi 81.610. Tal com ja va avançar el propietari de l'administració, Xavier Gabriel, durant la jornada d'aquest diumenge seguirien els resultats a través de les xarxes socials i no des del seu local que, durant anys, ha estat focus mediàtic del sorteig.

La Bruixa d'Or ha tornat a pujar al pòdium

Així doncs, la Bruixa d'Or s'ha mostrat «molt feliç» d'haver pogut «pujar al pòdium» amb el segon i el tercer premi, i ha celebrat també el vuitè. Cal recordar que aquest any han aconseguit augmentar «escandalosament» fins a un 15% les vendes i han estat venent dècims a través d'internet, per primera vegada, fins ben entrada la matinada. Gabriel considera un «orgull» poder haver arribat a aquest punt i nivell de vendes i, per això, espera poder seguir així durant molt més temps.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari