Catalunya Diari

Sortegen tres pisos de la Borsa Jove d’Habitatge de Lleida

Aquesta iniciativa permet als joves de la ciutat la possibilitat d’accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El Centre de Recursos Juvenils - la Palma ha acollit aquest migdia el sorteig de tres pisos de la Borsa Jove d'Habitatge creada per l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) i el departament de Joventut de la Paeria, Lleida Jove. En aquesta licitació s'hi havia presentat nou joves, entre 18 i 29 anys, empadronats a la ciutat amb uns ingressos anuals d'entre 7.000 i 22.000 euros.

Els tres pisos estan situats al Centre Històric de Lleida i tenen les següents característiques:

  

  

  

  

  

  

La Borsa Jove d'Habitatge té com a objectiu fomentar l'emancipació estable dels joves

La Borsa Jove d'Habitatge té com a objectiu fomentar l'emancipació estable dels i les joves de la ciutat perquè puguin tirar endavant els seus projectes personals i professionals d'una manera independent. La borsa ofereix a aquest col·lectiu la possibilitat d'accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible que a l'actual mercat immobiliari.

La iniciativa neix de la col·laboració entre el departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida i l'EMU que ha permès realitzar aquesta convocatòria, en la mateixa línia que es van efectuar les dues anteriors: el 2016 es van adjudicar quinze pisos que van donar allotjament a 21 persones i el 2017, vuit pisos que van donar allotjament a 13 persones.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari