Catalunya Diari

El Sueldazo de l'Once deixa un premi de 240.000 euros a Lleida

El premiat rebrà 2.000 euros mensuals durant 20 anys

Cupó de 'el Sueldazo' de l'ONCE | ONCE

Els punts de venda de cupons de l'Once de la plaça Ramon Berenguer IV i l'Escorxador de Lleida es tornaran en les pròximes hores en els preferits pels lleidatans.

I direu, per què? Doncs perquè el seu venedor, l'Albert Navarro, ha estat l'encarregat de repartir la sort amb el cupó 97.513 del Sueldazo de l'Once el passat diumenge a la capital del Segrià. Concretament, i segons han informat des de l'Once, Navarro va vendre la butlleta premiada amb un total de 240.000 euros, que es traduiran en 2.000 euros al mes durant deu anys.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es desconeix qui ha pogut estar el beneficiat

Fins al moment, el venedor desconeix qui ha pogut estar el beneficiat amb el premi i, passades ja unes hores, el més probable és que mai arribi a saber-ho. Això no obstant, Navarro ha explicat al diari 'Segre', sentir-se molt emocionat per haver aconseguit aquesta fita quan només fa un any que treballa com a comercial de l'Once. Cal recordar que l'últim bitllet premiat a Lleida va caure el passat 7 d'agost a la Zona Alta de Lleida i l'afortunat es va poder emportar 35.000 euros al comptat. 

Cada cap de setmana un premi principal de 300.000 euros

El Sueldazo de l'Once sorteja cada cap de setmana un premi principal de 300.000 euros al comptat més 5.000 euros mensuals durant 20 anys. Com a premis addicionals, d'altra banda, també sorteja 24.000 euros anuals durant deu anys i 20.000 al comptat. Està clar que la sort és un factor important en aquests sortejos, ara bé, també s'ha de trucar a la seva porta, ja que si no es compren els bitllets, el més probable és la sort ni conegui el vostre nom... Juguem?

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari