Catalunya Diari

Suport a la Coordinadora d'ONGD de Lleida, suport a la Justícia Social

Suport a la Coordinadora d'ONGD de Lleida, suport a la Justícia Social| Assemblea de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida

 El proper 1 de març, tres de les quatre persones que integren l’equip tècnic de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida seran acomiadades. Els incompliments dels compromisos contrets per la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), ens obliguen, per responsabilitat, a prendre aquesta mesura. A data d’avui, la Coordinadora no ha rebut ni un euro dels 119.000 que consten al Conveni 2012. S’assesta un cop duríssim al teixit solidari del nostre territori, a la voluntat de sumar i fer sinergia en un moment on, la inacció governamental, fa imprescindible que totes i tots posem fil a l’agulla per teixir col·lectivament una enorme xarxa que ens permeti caminar plegats cap a un escenari de justícia social.
 
L’incompliment de la Generalitat de Catalunya esdevé encara més greu si tenim en compte que el Conveni amb la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida representa l’única partida que l’ACCD destina a les nostres comarques. Si l’administració no compleix amb el que ha signat, estarà dilapidant definitivament la tasca que la Coordinadora fa al territori en línies com la participació, la comunicació i difusió, la sensibilització i el suport a les entitats.
 
Fet aquest pas enrera, en podrem seguir fent molts més endavant. Ens podran deixar sense finançament públic, però l’energia i el caliu ciutadà no només els mantenim intactes, sinó que van a més. Us esperem en la concentració que farem el dimarts 19 de febrer a les 11h a la Plaça Catalunya de Lleida.
 
Assemblea de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida (integrada per 35 entitats)Comentaris

envia el comentari