Catalunya Diari

Surt de l'hospital el segon ferit en l'atropellament mortal de dos ciclistes a Soses

Surt de l'hospital el segon ferit en l'atropellament mortal de dos ciclistes a Soses| EP - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

El ferit més greu de l'atropellament mortal de diumenge en què van morir dos ciclistes de Seròs a Soses ha sortit aquest dimarts de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L'altre ferit va ser donat d'alta el mateix dia de l'accident.

El jutjat de guàrdia va declarar dimarts llibertat sense fiança per al conductor del cotxe que va causar l'accident, un jove d'Aitona que va fugir del lloc després del sinistre i després va explicar a la policia que s'havia adormit. El jutjat també li va retirar el carnet de conduir i el passaport, li va prohibir sortir d'Espanya i li va imposar l'obligació de presentar-se als jutjats cada dilluns.

Està acusat de dos delictes d'homicidi per imprudència greu, dos delictes de lesions, de conducció sota els efectes de l'alcohol i d'omissió de socors.

El conductor, de 23 anys, que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, va fugir a peu del lloc de l'accident i va ser localitzat poc després al seu poble.


Comentaris

envia el comentari