Catalunya Diari

Suspenen les taxes de terrasses i mercats ambulants de Lleida fins a finals del mes d'abril

La mesura, que dona continuïtat a la suspensió de les mateixes taxes ja vigent, es portarà a aprovació del ple municipal aquest dimecres

Una terrassa buida al centre de Girona aquest 14 d'octubre del 2020
La Comissió informa favorablement la suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril | LleidaDiari.cat

La Comissió Informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació de l'Ajuntament de Lleida ha informat favorablement la proposta de suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d'abril de 2021.

La iniciativa es portarà a l'aprovació del ple municipal en la sessió ordinària del mes de desembre que se celebra aquest dimecres. L'objectiu de la proposta és donar suport a dos sectors greument afectats per les mesures de contenció de la pandèmia que s'han aplicat des del passat març. La suspensió de la taxa es preveu mantenir-la fins al 30 d'abril, data en què està fixada la finalització de l'estat d'alarma i el toc de queda nocturn que ha de permetre reprendre l'activitat amb una major normalitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Estan actualment suspeses

Tant la taxa de terrasses com la de mercats estan actualment suspeses. La de mercats, des de l'estiu, i la de terrasses ho haurà estat per espai de nou mesos aquest 2020.

Les ordenances que se suspendran són:

- Número 3.1: Taxa per ocupació de la via pública, secció 1a-Taules i cadires, carpes, veles i para-sols.

- Número 2.9: Taxa per mercats, apartats b.1 i b.2, de l'epígraf 1r de la tarifa 3a per a Mercats ambulants periòdics.


Comentaris

envia el comentari