Catalunya Diari

Talls de trànsit per obres a Lleida la propera setmana

La Brigada d’Acció Immediata treballarà per reparar danys en el paviment i només es permetrà el pas de vehicles per accedir als aparcaments

L'Ajuntament de Lleida tallarà a partir d'aquest proper dilluns, dia 24 de maig, un carrer de la ciutat al trànsit per obres. Així ho ha informat aquest mateix diumenge en un comunicat. Es tracta del carrer Girona, entre els carrers Camí de Corbins i Jeroni Pujades. La Brigada d’Acció Immediata treballarà en aquest punt per reparar danys en el paviment d’aquest carrer que va patir un enfonsament fa uns dies. Es preveu que els treballs estiguin finalitzats divendres, dia 28 de maig, i que es torni a recuperar el trànsit rodat per aquest punt.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Després de verificar que no hi ha cap incidència a les xarxes d’aigua i clavegueram, es procedirà a dur a terme la reparació del ferm. El carrer quedarà tallat totalment al trànsit i només es permetrà el pas del veïnat per accedir als aparcaments dels edificis. L’actuació es du a terme a través del contracte del Pla de Manteniment, conservació i millora de voreres i paviments asfàltics.


Comentaris

envia el comentari