Catalunya Diari

Atenció conductors: Tallen el trànsit d'aquesta avinguda lleidatana per obres

L’actuació durarà una setmana i la circulació es restablirà amb normalitat el 6 d’abril

L'avinguda Ciutat Jardí de Lleida patirà aquesta setmana una sèrie de restriccions de trànsit per a executar obres de manteniment en la via pública. Les obres consisteixen en la reparació de l'enfonsament existent al paviment de llamborda a l'altura del carrer de la Mèlia.

Per executar les obres, serà necessari tallar l'avinguda Ciutat Jardí, en el sentit de sortida a la ciutat, entre els carrers Grèvol i Baldomer Gil i Roig. Els vehicles que accedeixen per l'avinguda es desviaran cap al carrer Grèvol i Camí del Murri i retornaran a l'avinguda Ciutat Jardí pel carrer Baldomer Gil i Roig.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Mentre durin les obres de reparació, es prohibirà l'accés de camions a l'avinguda Ciutat Jardí en sentit sortida Lleida (la ruta alternativa serà per l'avinguda Onze de Setembre) i es recomana que només circulin per Ciutat Jardí els veïns.

Imatge del plànol d'algunes obres de Lleida
Restriccions de trànsit a l’avinguda Ciutat Jardí per reparar l’enfonsament del paviment de llamborda | LleidaDiari.cat

Duraran una setmana aproximadament

Aquestes restriccions duraran una setmana aproximadament. Les obres s'iniciaran el pròxim dilluns, dia 29 de març. La reparació està prevista realitzar en tres o quatre dies, però caldrà tenir el trànsit tallat altres tres dies més perquè no es podrà passar per damunt de la zona arranjada. En definitiva, està previst que el trànsit es pugui restablir amb normalitat a partir del 6 d'abril.

Les obres es realitzaran durant aquests dies de vacances de la Setmana Santa per reduir les molèsties que ocasionen les restriccions de trànsit. Aquesta reparació està inclosa dins el contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de Voreres i Brigada d'Acció Immediata, adjudicat a B.Biosca.


Comentaris

envia el comentari