Catalunya Diari

Tallen al trànsit el carrer Anselm Clavé de Lleida per obres de pavimentació

També hi haurà interrupcions puntuals a Democràcia i Comtes d’Urgell

Imatge d'arxiu d'unes obres | Cedida

Les obres de remodelació del carrer Anselm Clavé de Lleida comportaran el tall al trànsit d'aquest vial aquest dimarts al matí per dur a terme tasques de pavimentació.

La circulació quedarà interrompuda entre les 8.00 i les 14.00 h i s'avisarà ja a la cruïlla de Salmerón amb Prat de la Riba, per tal d'evitar l'accés dels vehicles que circulen de pas per aquesta zona. Es permetrà, però, l'accés al carrer La Parra, a Pi i Margall i a l'aparcament de l'Auditori.

En què consisteix l'actuació?

L'actuació consisteix a habilitar un pas de vianants elevat a la cruïlla d'Anselm Clavé amb Cardenal Remolins, la reparació d'un tram de paviment entre Sant Ruf i Comtes d'Urgell i la millora del ferm de l'encreuament d'Anselm Clavé amb Comtes d'Urgell. Quan es treballi en aquest punt també s'haurà d'interrompre puntualment el trànsit als carrers Democràcia i Comtes d'Urgell, en el seu tram inicial. Serà de les 9.00 a les 12.00 h i els talls seran intermitents.

Un cop completades demà aquestes tasques, les obres de la primera fase de la remodelació d'Anselm Clavé quedaran pràcticament acabades, a manca només de pintar la nova senyalització horitzontal i de plantar-hi l'arbrat. L'actuació ha permès ampliar la vorera i implantar el carril bici, per fer d'aquest carrer un espai més còmode i confortable per a tots els veïns i veïnes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari