Catalunya Diari

Taller de confecció de vestits de paper a Mollerussa

Taller de confecció de vestits de paper a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

El Museu de Vestits de Paper ha organitzat per enguany 4 tallers per mostrar les tècniques de creació d’aquestes originals peces amb l’objectiu de potenciar la participació de persones d’arreu en el Concurs Nacional de Vestits de Paper, que enguany tindrà lloc el 14 de desembre. 

La primera sessió s’ha previst per dijous dia 7 de març a partir de les 17.00 hores a les instal·lacions del museu. El curs, que serà impartit per tècnics i col·laboradors del museu, es repetirà dijous 6 de juny i dijous 6 de setembre. En aquesta ocasió, però, també s’ha previst un sessió en dissabte, que tindrà lloc el 16 de juny, per afavorir la participació de les persones que per motius laborals no hi puguin assistir entre setmana. 
 
Cada taller tindrà una durada de tres hores i per tal de participar-hi s’haurà de pagar 5 euros, un preu que inclou una visita al Museu de Vestits de Paper i a la col·lecció que presenta formada per més de 90 creacions. Les persones interessades poden reservar plaça a través del telèfon 973 60 62 10. 
 Comentaris

envia el comentari