Catalunya Diari

Talls de trànsit a Lleida amb motiu de la Processó de Diumenge de Rams

La Guàrdia Urbana tallarà diversos carrers perquè la desfilada es pugui celebrar sense problemes

La Processó de Diumenge de Rams, que se celebrarà aquest proper diumenge, dia 9 d'abril, comportarà diversos talls de trànsit d'algunes de les vies de la ciutat de Lleida. És per això, que la Guàrdia Urbana ha dissenyat una sèrie de recomanacions per tots aquells conductors que s'hagin de desplaçar per la ciutat durant el diumenge a la tarda. Cal recordar que a les 16.30 hores s'iniciarà l'exhibició dels armats; i que a les 19.15 hores començarà la Processó, que té la finalització prevista a les 22.30 hores.

 

L'itinerari de la desfilada és: carrer Cavallers, avinguda de Blondel, avinguda de Catalunya, carrer Lluís Companys, carrer Unió, carrer Templers, carrer Acadèmia, carrer Alcalde. Costa, avinguda Catalunya, carrer Sant Antoni i carrer Cavallers.


Restriccions:
- En aquest recorregut no es permetrà estacionar a partir de les 14.00 hores i fins aproximadament les 22.30 hores.
- Els veïns de Manuel del Palacio i carrer Acadèmia per on no passa el recorregut de la Processó no podran sortir dels estacionaments mentre duri l’acte.

Desviaments de trànsit previstos:
- Sobre les 16.00 hores es procedirà al tall de la circulació de l’avinguda de Blondel en el tram compres entre el carrer Cavallers i l’avinguda de Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya per a que no puguin circular vehicles cap a l’avinguda Catalunya, Lluís Companys, carrer Unió, (tall puntual al Passeig de Ronda) carrer Templers, Acadèmia, Alcalde Costa, avinguda Catalunya. Aquest recorregut durarà fins les 18.00 h aproximadament.
- Sobre les 18.30 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó sobre les 22.30 hores. A més, quedarà tallada la circulació a l’avinguda Balmes i la rambla d’Aragó en aquest horari des de la Plaça Ricard Vinyes fins el carrer Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Consulteu els agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.
- Els conductors que per necessitat hagin d’accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent.
- Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal i Canonge Brugulat.
- Els conductors que vulguin accedir al carrer Lluís Companys ho podran fer pel carrer Roca Labrador, però no podran accedir a la zona per on passa la Processó.

 

Recomanacions: 
- Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la Processó.
- No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Processó mentre aquesta estigui passant.
- Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions donades al punt.Comentaris

envia el comentari