Catalunya Diari

Talls de trànsit amb motiu de la Cavalcada dels Reis d’Orient

Talls de trà nsit amb motiu de la Cavalcada dels Reis d’Orient| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Lleida celebrarà aquest dilluns la tradicional Cavalcada dels Reis d’Orient, en què milers de nens i nenes de la ciutat sortiran a la carrer per donar-los la benvinguda i saludar-los durant el recorregut. Enguany, el recorregut tornarà a travessar el riu Segre i repetirà el mateix recorregut que l’edició anterior.

La Cavalcada requereix d’un dispositiu especial per garantir la mobilitat a la ciutat i afavorir el desenvolupament de la desfilada. Així, l’Ajuntament de Lleida ha previst desviaments en el trànsit rodat, amb la voluntat de minimitzar les afectacions en el moment del pas de les carrosses pels carrers de la ciutat. Els desviaments previstos són:
- Sobre les 16.45 hores es desviarà el trànsit de la plaça Berenguer IV: es tallarà l’accés en les cruïlles d’Anselm Clavé amb Comtes d’Urgell, Princep de Viana amb Comtes d’Urgell i Victorià Muñoz amb Camí de Granyena.

- Posteriorment es desviarà el trànsit del Pont Vell. Els punts de tall seran l’avinguda de les Garrigues amb el carrer Agustins, Plaça d’Espanya i Roger de Llúria amb l’avinguda de Tortosa.

- Per últim, es desviarà el trànsit de l’avinguda de València, el Pont de la Universitat i la plaça d’Espanya. Els talls es faran a Riu Ebre amb Doctora Castells, l’avinguda de l’Estudi General amb LL-11, Jaume II amb Pere Cabrera, l’avinguda d’Alcalde Areny amb Rep Paraguai, l’avinguda de Madrid amb República de Paraguai i al carrer Acadèmia amb l’avinguda Catalunya.

S’ha de tenir en compte que quedaran afectats els tres ponts centrals de la ciutat. La circulació a l’Eix que conformen els carrers Anselm Clavé i Príncep de Viana amb el Pont de Príncep de Viana i Victorià Muñoz està previst restablir-la al voltant de les 19.00 hores. El Pont Vell i el Pont de la Universitat no s’obriran al trànsit rodat fins que, un cop acabada la Cavalcada, les vies de l’itinerari quedin lliures de carrosses i públic.

Per altra banda, la Paeria fa un seguit de recomanacions:
- Per creuar el riu amb el vehicle a partir de les 16.30 hores, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts i el de Pardinyes, que són els que no es veuen afectats per l’itinerari de Cavalcada.

- Els veïns del barri de Noguerola podran entrar i sortir de la zona per l’Avinguda del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Cavalcada, la connexió amb vehicle entre el barri de Pardinyes i el centre de la ciutat s’haurà de fer per Comtes d’Urgell i Prat de la Riba (no es podrà fer per l’avinguda de Segre).

- Els vehicles estacionats en el carrer Jaume II (incloent-hi els pàrquings particulars) no podran sortir del carrer mentre la Cavalcada circuli per l’avinguda de València. Si han de fer ús del vehicle en aquesta franja horària, es recomanable que l’estacionin fora del circuit de Cavalcada amb anterioritat.

- Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de Cavalcada també seran desviats.

- El pas de la Cavalcada de Reis afectarà el normal funcionament dels pàrquings soterrats de la plaça de Sant Joan i l’avinguda de Madrid. Enguany, amb el nou recorregut, també quedarà afectat el de la plaça Blas Infante.


Comentaris

envia el comentari