Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit per la Cursa de la Dona de Lleida

La festa atlètica combina una cursa i una caminada de 5,6 quilòmetres que comparteixen recorregut

Itinerari de la Cursa de la Dona de Lleida 2018.
Itinerari de la Cursa de la Dona de Lleida 2018. | LleidaDiari.cat

Lleida acollirà aquest diumenge la Cursa de la Dona, una festa atlètica que combina una cursa i una caminada de 5,6 quilòmetres que comparteixen recorregut. L'itinerari de la marxa serà: Marge esquerre del riu –lateral Pl. Blas Infante- (SORTIDA), marge esquerra del riu fins rampa d’accés al Camí de Granyena, Camí Granyena, Pont de Pardinyes, avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Comtes d’Urgell, Príncep de Viana (sentit Victoriano Muñoz), sortida/baixada avinguda del Segre, avinguda del Segre (sentit Ajuntament), Plaça Agelet i Garriga, Blondel, Passarel·la del Liceu Escolar, baixada al marge esquerre del riu –lateral Pl. Blas Infante- (ARRIBADA).

  

La Guàrdia Urbana ha previst diversos desviaments. Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de les dos curses, sobre les 10.45 hores i fins els pas de l’últim participant, hi ha previstos els següents desviaments:

  

1. Tall de trànsit al Camí Granyena, tram comprès entre l’entrada del camí procedent del Polígon (pas a nivell) i el Pont de Pardinyes.

  

2. Tall de trànsit al Pont de Pardinyes únicament de la circulació procedent del Polígon El Segre. El punt de tall serà a la rotonda del carrer Josep Baró Travé. 

  

3. A l'avinguda Tortosa, entre el Pont de Pardinyes i el carrer Tarragona, es tallarà la circulació en sentit avinguda Pearson. 

  

4. Al carrer Corregidor Escofet, entre avinguda Tortosa i avinguda Prat del Riba, es tallarà la circulació en sentit Alcalde Recasens.

  

5. El carrer Comtes d’Urgell quedarà tancat al trànsit.

  

6. Al carrer Príncep de Viana, entre Comtes d’Urgell i Plaça Berenguer IV, el sentit Plaça Europa es reduirà a un carril de circulació (dels tres existents), als efectes de compatibilitzar el pas de cursa amb el trànsit dels dos sentits. Entre la Plaça Berenguer i Victoriano Muñoz quedaran tallats els dos sentits.

  

7. L'avinguda del Segre quedarà totalment tallat al trànsit en sentit avinguda de Tortosa. El sentit Rambla Ferran quedarà obert al trànsit des del carrer del Nord

  

8. El Pont Vell quedarà tancat al trànsit, motiu pel qual la circulació procedent de Cap Pont es desviarà a la cruïlla de l'avinguda Garrigues amb els carrer València i Alacant, i procedent de l'avinguda Francesc Macià es desviarà en sentit Plaça Espanya.

  

9. A la Plaça Espanya es restringirà l'accés a l'avinguda de Madrid, autoritzant exclusivament als autocars de línia, als taxis amb parada a Blondel i als usuaris de l'aparcament.

És per això, que la policia de Lleida ha redactat una sèrie de recomanacions a tenir en compte:
- Per creuar el riu amb el vehicle entre les 10.45 i les 13.00 hores, es recomana utilitzar el Pont de la Universitat o el Pont dels Instituts, que no es veuran afectats per la Cursa.


- Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de Cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.


Comentaris

envia el comentari