Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit a Lleida amb motiu de la Cavalcada de Reis

La policia local preveu que les afectacions de trànsit finalitzin a les 22.30 hores

Recorregut de la Cavalcada de Reis de la ciutat de Lleida.
Recorregut de la Cavalcada de Reis de la ciutat de Lleida. | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha previst per aquest divendres a la tarda diversos desviaments de trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis de la ciutat. Està previst que a les 17.45 hores, Ses Majestats arribin a l'Estació de FFCC i que a les 18.00 hores iniciïn el recorregut pels principals carrers de Lleida. La policia local preveu que les afectacions de trànsit finalitzin a les 22.30 hores.

L'itinerari de la Cavalcada de Reis serà: Plaça Berenguer IV (inici), Rambla Ferran, avinguda Francesc Macià, Plaça Agelet i Garriga, Pont Vell, avinguda Garrigues, avinguda València, avinguda Estudi General, Pont Universitat, Plaça Espanya, avinguda Madrid i avinguda Blondel (fi).

Els desviaments previstos, per poder garantir la formació prèvia, desfilada i sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i vehicles que conformaran la Cavalcada, són: 
- Sobre les 16.00 hores, es desviarà el trànsit de la Plaça Berenguer IV. Els punts de tall seran les cruïlles d’Anselm Clavé amb Comtes d’Urgell,
Príncep de Viana amb Comtes d’Urgell i Victorià Muñoz amb Camí de Granyena.

- Posteriorment es desviarà el trànsit del Pont Vell. Els punts de tall seran avinguda Garrigues amb carrer Agustins, Plaça Espanya i Roger de Llúria amb Av Tortosa.

Per últim, es desviarà el trànsit de l'avinguda València, Pont de la Universitat i Plaça d’Espanya. Els punts de tall seran Riu Ebre amb Dra. Castells, avinguda Estudi General amb LL-11, Jaume II amb Pere Cabrera, avinguda Alcalde Areny amb República Paraguai, avinguda Madrid amb República Paraguai i carrer Acadèmia amb avinguda Catalunya.

Així doncs, quedaran afectats els tres ponts centrals de la ciutat. La circulació a l’Eix que conformen els carrers Anselm Clavé i Príncep de Viana amb el Pont de Príncep de Viana i Victorià Muñoz està previst restablir-la al voltant de les 19.00 hores. No així el Pont Vell i el Pont de la Universitat, que no s’obriran al trànsit rodat fins que, un cop acabada la Cavalcada, les vies de l'itinerari quedin lliures de carrosses i públic.

Per passar el riu amb el vehicle a partir de les 16.00 hores, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts i el de Pardinyes, que són els dos que no es veuen afectats per l’itinerari de Cavalcada. Els veïns del Barri de Noguerola, podran entrar i sortir de la zona per l’avinguda del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Cavalcada, la connexió entre el Barri de Pardinyes i el centre de la ciutat amb vehicle, no es
podrà fer per l'avinguda del Segre. S’haurà de realitzar pel carrer Comtes d’Urgell i l’avinguda Prat de la Riba.

Els vehicles estacionats en el carrer Jaume II (incloent-hi els aparcaments particulars) no podran sortir del carrer mentre la Cavalcada circuli per l’avinguda de València. Si han de fer ús del vehicle en aquesta franja horària, és recomanable que l’estacionin fora del circuit de Cavalcada amb anterioritat.

Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de Cavalcada també seran desviats.

El pas de la Cavalcada de Reis alterarà, com cada any, el normal funcionament dels pàrquings soterrats de la Plaça Sant Joan, avinguda de Madrid i el de la Plaça Blas Infante.


Comentaris

envia el comentari