Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit per la processó del Diumenge de Rams

Les afectacions al trànsit es produiran a partir de les quatre de la tarda per l’exhibició dels Armats i està previst que finalitzin a dos quarts d’onze de la nit

La Processó dels Dolors provocarà aquest diumenge alteracions en el trànsit pel centre de la ciutat de Lleida, la qual cosa obligarà a desviar la circulació i a procedir a talls de la mateixa entre les quatre de la tarda i dos quarts d’onze de la nit. Els principals carrers afectats són aquells per on circularà el seguici religiós: el carrer Cavallers, avinguda Blondel, avinguda Catalunya, Lluís Companys, Unió, Templers, Acadèmia, República Paraguai, Alcalde Costa, Avinguda Catalunya, Sant Antoni i Cavallers. Tampoc es permetrà aparcar a la zona del recorregut des de 12.00 hores del migdia fins a la finalització de l’acte (22.30). Els veïns dels carrers Manuel del Palacio i Acadèmia no podran circular mentre duri l’acte. Al voltant de les 4 de la tarda es procedirà al tall de la circulació de l’avinguda Blondel, en el tram compres entre el carrer Cavallers i l’avinguda de Catalunya.

També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya perquè no puguin circular vehicles cap a l’avinguda Catalunya, Lluís Companys, Unió (tall puntual al passeig de Ronda), Templers, Acadèmia, Alcalde Costa i avinguda Catalunya. Aquest recorregut durarà fins a les 6 de la tarda, aproximadament. Sobre dos quarts de set, es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la processó, sobre dos quarts d’onze de la nit. A més, quedarà tallada la circulació a l’avinguda Balmes i la rambla d’Aragó en aquest horari, des de la plaça Ricard Vinyes fins al carrer Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Consulteu els agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.

Els conductors que per necessitat hagin d’accedir a la zona de Balmes, ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent. Els conductors que necessitin accedir a la rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal i Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir al carrer Lluís Companys ho podran fer pel carrer Roca Labrador, però no podran accedir a la zona per on passa la Processó. Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la Processó. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Processó mentre aquesta estigui passant. Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions donades en l’anterior punt.


Comentaris

envia el comentari