Catalunya Diari

Talls i desviaments amb motiu de la Processó del Sant Enterrament

Les primeres restriccions es donaran a les 10.00 hores

Mapa dels talls i desviaments previstos a Lleida durant aquest Divendres Sant. | LleidaDiari.cat

La Processó del Sant Enterrament de la ciutat de Lleida, que se celebrarà aquest divendres, dia 14 d'abril, comportarà diversos talls i desviaments de vehicles a la capital del Segrià. La marxa sortirà de l'Església de la Sang i seguirà per l'avinguda de Catalunya, el carrer Lluís Companys, carrer Unió, carrer Templers, carrer Acadèmia, carrer Alcalde Costa, avinguda de Catalunya i carrer Sant Antoni. A les 17.30 hores començarà l'exhibició dels Armats i a les 21.00 hores, la Processó.

Les restriccions previstes per aquest acte són:
- No es permetrà estacionar a la zona del recorregut des de les 10.00 hores d'aquest divendres i fins a la finalització del mateix -aproximadament a les 23.30 hores-.
- Els veïns dels carrers Manuel de Palacio i Acadèmia per on passa el recorregut de la Processó no podran sortir dels estacionaments mentre duri l'acte.

Desviaments previstos:
- Sobre les 17.00 hores es procedirà al tall de circulació de l'avinguda de Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya, per a que puguin circular vehicles cap a l'avinguda de Catalunya, carrer Lluís Companys, carrer Unió -tall puntual al Passeig de Ronda-, carrer Templers, carrer Acadèmia, carrer Alcalde Costa i avinguda de Catalunya. Aquest recorregut durarà fins a les 18.00 aproximadament.
- Sobre les 20.00 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó, sobre les 23.30 hores. A més, quedarà tallada la circulació a l'avinguda de Balmes i la Rambla d'Aragó en aquest horari des de la Plaça Ricard Vinyes i fins al carrer Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals...

Recomanacions:
- Els conductors que per necessitat hagin d'accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent.
- Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d'Aragó ho podran fer per Pius XII-Bisbe Ruano, Ramon i Cajal i Canonge Brugulat.


Comentaris

envia el comentari