Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit amb motiu de la VII Cursa dels Bombers

L'hora de la sortida està prevista a les 10.00 hores
Plànol de la Cursa dels Bombers de 10 quilòmetres. | LleidaDiari.cat

La VII edició de la Cursa de Bombers de Lleida, que combinarà dos curses de 10 i 5 quilòmetres, comportarà diversos desviaments i talls de trànsit a la ciutat de Lleida durant el matí de diumenge. I és que s'espera una altra participació d'atletes -la previsió està en 3.000 corredors-, que competiran pels carrers cèntrics de la capital del Segrià. L'hora de la sortida està prevista a les 10.00 hores.

L'itinerari de la competició de 10 quilòmetres és el següent: Camps Elisis (sortida), avinguda Alacant, avinguda València, carrer Riu Ebre, Doctora Castells (sentit avinguda Estudi General), Doctora Castells (sentit avinguda Garrigues), Camí de Picos, Dr. Trueta, Agustins, avinguda Barcelona, avinguda Estudi General, Pont Universitat, avinguda Alcalde Areny, Isaac Albèniz, avinguda Madrid, Plaça Espanya, avinguda Madrid, Plaça Agelet i Garriga, avinguda Segre, avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Comtes d’Urgell, avinguda Príncep de Viana, Plaça Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, avinguda Alacant, Camps Elisis (arribada).


Cursa de 5,4 quilòmetres: Camps Elisis (sortida), avinguda Alacant, avinguda Garrigues, avinguda Alacant, Camí de Picos, Doctor Trueta, Agustins, avinguda Barcelona, avinguda Estudi General, Pont Universitat, avinguda Alcalde Areny, Isaac Albèniz, avinguda Madrid, Plaça Espanya, avinguda Madrid, Plaça Agelet i Garriga, Pont Vell, avinguda Garrigues, avinguda Alacant, Camps Elisis (arribada).

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dos curses hi ha previstos els següents desviaments:
1. Sobre les 08.00 hores es procedirà al tall de trànsit del vial interior dels Camps Elisis. Els punts de tall seran la cruïlla de l’avinguda Alacant amb Eduard Velasco, Santa Cecília cruïlla amb Eduard Velasco i Camí de Granyena amb avinguda Tarradelles. Aquest vial es mantindrà desviat fins que hagin finalitzat la cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada -aproximadament les 14.00 hores.

2. A partir de les 09.15 hores i per a garantir el muntatge dels arcs inflables que marquen els punts quilomètrics de referència, així com l’abalisament del circuit de cursa, es procedirà de forma progressiva al tall de l’avinguda Garrigues (entre la Plaça Agelet i Garriga i el carrer Agustins), l’avinguda Estudi General (entre la Plaça Espanya i la LL-11) i el Pont de Pardinyes sentit Polígon El Segre.

3. Un cop conformats aquests desviaments es tallaran les entrades als carrers Alcalde Areny i avinguda Madrid des de Cos i Gayon, talls que es mantindran fins que el final de cursa hagi superat la Plaça d’Espanya en direcció a la Plaça Agelet i Garriga.

4. D’altra banda, si el normal desenvolupament de la cursa ho permet, es mantindrà obert el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes procedent del Polígon El Segre, però no així el de sortida, que romandrà desviat fins que el final de cursa hagi creuat el carrer Baró de Maials.

5. El Pont de Príncep de Viana i el carrer Victorià Muñoz es tallaran al trànsit de vehicles al voltant de les 10.00 hores i es mantindrà desviat fins que el final de cursa entri al carrer Camí de Picos, situació que es preveu que es produeixi al voltant de les 11.30 hores.

 

Les recomanacions de la Guàrdia Urbana de Lleida són:
- Per creuar el riu amb el vehicle en sentit Bordeta entre les 09.30 i les 10.30 hores, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts, que és l’únic que no es veu afectat per la cursa. A partir de les 10.30 hores està previst que es vagi recuperant la circulació de l’eix avinguda de l’Estudi General - Pont Universitat i del d’avinguda Garrigues–Pont Vell, tan aviat com final de cursa entri a l’avinguda del Segre. Posteriorment ho serà el Pont de Pardinyes i finalment el Pont de Príncep de Viana.

- Mentre duri la cursa (entre les 10.00 i les 11.30 hores aproximadament), el trànsit de la zona del barri de Pardinyes compresa en l’interior del circuit de cursa i que afecta al sector delimitat pels carrers Roger de Llúria, avinguda Tortosa, Corregidor Escofet i Comtes d’Urgell, només podran sortir de la zona per l’avinguda del Segre, on es compatibilitzarà el pas de cursa en direcció Pardinyes amb el trànsit que vol sortir d’aquesta zona. 

- Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.Comentaris

envia el comentari