Catalunya Diari

Talls de trànsit aquest diumenge a Lleida amb motiu de la Cursa dels Bombers

La Guàrdia Urbana dóna una sèrie de recomanacions

Imatge del mapa de la cursa
Imatge del mapa de la cursa | LleidaDiari.cat

Lleida acull aquest diumenge la VIII Cursa dels Bombers que combina una cursa de deu quilòmetres i una altra de 5,4 amb una alta participació d'atletes. L'inici de la cursa està previst a les 10.00 hores del matí i es preveuen alteracions del trànsit atès que el recorregut de la cursa transcorre per carrers cèntrics de la ciutat. A partir de les 9.15 hores, de manera progressiva, es tallaran el pont Vell, el pont de la Universitat i el pont de Pardinyes en sentit al polígon el Segre i a partir de les 10.00 hores es tallarà el pont de Príncep de Viana. Per tot això, la Guàrdia Urbana recomana utilitzar el pont Nou (dels Instituts), ja que no es veurà afectat per la cursa. 

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dues curses hi ha previstos els següents desviaments:


1.- Al voltant de les 8.00 hores es procedirà al tall de trànsit del vial interior dels Camps Elisis. Els punts de tall seran la cruïlla de l'Av Alacant amb Eduard Velasco, Santa Cecília cruïlla amb Eduard Velasco i Camí de Granyena amb Av Tarradelles. Aquest vial es mantindrà desviat fins que hagin finalitzat la Cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d'arribada (aproximadament les 14.00 hores).

2.- A partir de les 9.15 hores i per a garantir el muntatge dels arcs inflables que marquen els punts quilomètrics de referència, així com l'abalisament del circuit de cursa, es procedirà de forma progressiva al tall de l'Av Garrigues (entre la Pça Agelet i Garriga i el carrer Agustins), l'Av Estudi General (entre la Pça Espanya i la LL-11), i el Pont de Pardinyes sentit Polígon El Segre.


3.- Un cop conformats aquests desviaments es tallaran les entrades als carrers Alcalde Areny i Av. Madrid des de Cos i Gayon, talls que es mantindran fins que el final de cursa hi hagi rebassat la Pça d'Espanya en direcció a la Pça. Agelet i Garriga.


4.- D'altra banda, si el normal desenvolupament de la cursa ho permet, es mantindrà obert el trànsit d'entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes procedent del Pol.lígon El Segre, però no així el de sortida, que romandrà desviat fins que el final de cursa hagi travessat el carrer Baró de Maials.


5.- El Pont de Príncep de Viana i el carrer Victorià Muñoz es tallaran al trànsit de vehicles al voltant de les 10.00 i es mantindrà desviat fins que el final de Cursa entri al carrer Camí de Picos, situació que es preveu - Per travessar el riu amb el vehicle en sentit Bordeta entre les 09'30 i les 10'30 hores, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts, que és l'únic que no es veu afectat per la Cursa. A partir de les 10.30 hores està previst que es vagi recuperant la circulació de l'eix Av de l'Estudi General - Pont Universitat i del d' Av. Garrigues –Pont Vell, tan aviat com final de cursa entri a l'Av del Segre. Posteriorment ho serà el Pont de Pardinyes i finalment el Pont de Pp de Viana.

Per la seva banda, mentre duri la Cursa (entre les 10.00 i les 11.30 hores aproximadament), el trànsit de la zona del barri de Pardinyes compresa en l'interior del circuit de Cursa i que afecta el sector delimitat pels carrers Roger de Llúria, Av Tortosa, Corregidor Escofet i Comtes d'Urgell, només podran sortir de la zona per l'Av del Segre, on es compatibilitzarà el pas de Cursa en direcció Pardinyes amb el trànsit que vol sortir d'aquesta zona. Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat. Respecteu en tot moment les indicacions dels Agents de la Guàrdia Urbana, membres de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat, que vetllaran per la seguretat de la Cursa que es produeixi al voltant de les 11.30 hores.


Comentaris

envia el comentari