Catalunya Diari

La Urbana preveu talls de trànsit per la cursa d'Aremi de diumenge

Els conductors han de saber que circulació quedarà interrompuda, de les 9.00 del matí fins a les 10.30 hores

Mapa del recorregut
Mapa del recorregut | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha previst per aquest diumenge la interrupció del transit i el desviament de la circulació en diversos carrers del barri de Balàfia, amb motiu de la celebració de la 37a Cursa de la Paràlisi Cerebral a Benefici d'Aremi, que transcorrerà per un circuit de 5 km, que els atletes hauran de completar una o dues voltes, segons la modalitat en què participin.

Els talls de circulació s'iniciaran a les 9.00 del matí, hora que està prevista donar el tret de sortida a la cursa, i finalitzarà a les 10.30, aproximadament. Els carrers afectats pel circuit atlètic són: el carrer Penedès (on hi haurà situada la línia de sortida), plaça de França, avinguda Pinyana, Valls d'Andorra, Castelló Aleu, avinguda Marimunt, Garraf, avinguda Alcalde Porqueres, plaça Europa, Segon Passeig de Ronda, avinguda Sant Ruf, avinguda Prat de la Riba, Corregidor Escofet, avinguda Rosa Parks, Baró Maials, Vic, plaça Països Catalans, avinguda Balàfia, Baró Maials, Enric Pubill, Penedès i Terrassa (on hi haurà situada la meta).

Desviaments

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de la Cursa, la Guàrdia Urbana ha previst els següents desviaments: Al voltant de les 7.30 h, es procedirà al tall de trànsit del carrer Penedès (tram entre els carrers Sabadell i la Garrotxa), així com el carrer Terrassa (tram entre Baró de Maials i Penedès). Ambdós desviaments es mantindran fins que hagi finalitzat tant la Cursa com les tasques de desmuntatge dels elements d'arribada (aproximadament la 1 del migdia).

Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit, moments abans que el cap de cursa s'aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa depassat. Per altra part, el trànsit procedent de Corbins per la C-12 que accedeixi a la ciutat per l'avinguda Prat de la Riba serà desviat a l'altura de Corregidor Escofet en direcció a Comtes d'Urgell, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats.

Altres desviaments a tenir en compte

El trànsit procedent de Torreserona i el Secà de Sant Pere, que accedeixi a Lleida per l'avinguda Rosa Parks, serà desviat pel carrer Enric Arderiu i Alcalde Montaña, perquè entri a la ciutat per l'avinguda Prat de la Riba. Un cop incorporats a aquesta via, els vehicles també entraran a la ciutat per Comtes d'Urgell. Des del barri del Secà de Sant Pere es podrà sortir directament a l'avinguda Alcalde Porqueres (N-230), a través de l'avinguda Torrevicens, plaça Països Catalans i avinguda Balàfia. Aquesta ruta no es podrà utilitzar en sentit contrari, ja que forma part del recorregut de la Cursa, fins que aquesta hagi finalitzat.

Durant el transcurs de la Cursa i a l'efecte de compatibilitzar el pas dels atletes amb la resta del trànsit, es reduirà en un carril la circulació per les places de França i Europa, respectivament. No es preveuen retencions significatives com a conseqüència d'aquest estretament de calçada. Els carrers Baró de Maials i Corregidor Escofet, trams compresos entre Prat de la Riba i l'avinguda Balàfia, seran tallats al trànsit entre les 9 i les 10.30 hores, aproximadament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari