Catalunya Diari

Talls de trànsit dissabte a Lleida amb motiu de la Cavalcada de Sant Antoni

La Guàrdia Urbana fa una sèrie de recomanacions per a millorar la circulació

Plànol de la cavalcada de Sant Antoni a Lleida | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida té previstos una sèrie de talls de trànsit i desviament per aquest dissabte dia 19 amb motiu de la Cavalcada de Sant Antoni a Lleida. La rua començarpa a partir de les 10.00 hores del matí i es recomana als conductors evitar l'eix central de la ciutat, és a dir l'avinguda Balmes, Rambla Aragó i avinguda Catalunya. Concretament en aquests carrers, no es podrà circular des de les 12.00 fins les 13.30 hores del migdia.

Itinerari 

L'inici tindrà lloc a la carretera N-230- Cooperativa Agrícola Pràctica, i passarà per Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Princep de Viana, Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla de Ferran, Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Catalunya, Rambla d'Aragó i Balmes, on finalitzarà a la Creu dels Tres Tombs.

  

La comitiva de carrosses es formarà a l'interior del recinte de la cooperativa. Un cop formada, iniciarà una marxa lenta per l'itinerari descrit fins a arribar a l'Av. de Blondel, on s'aturarà i esperarà la sortida de les autoritats de la celebració religiosa que tindrà lloc a l'església de la Sang. Les autoritats assistiran a la benedicció dels participants a la cavalcada. Un cop finalitzada la benedicció, la rua tornarà a iniciar el recorregut amb marxa lenta fins a la Creu dels Tres Tombs, on es faran les tres voltes al monument. Seguidament, el recorregut es donarà per finalitzat i tots els participants retornaran al seu lloc d'origen.

  

1. Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses en tot el trajecte planificat. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en els diversos punts de l'itinerari.

  

Es tallarà el trànsit a l'Av. De Blondel fins a la finalització de les benediccions

  

Si l'acte transcorre en l'horari previst, al voltant de les 12.00 hores es tallarà el trànsit a l'avinguda de Balmes i a la rambla d'Aragó entre la plaça Ricard Vinyes i el carrer Lluís Companys

  

La previsió per normalitzar el trànsit als darrers carrers afectats serà al voltant de les 13.30 hores

  

No es podrà circular amb vehicle particular per l'eix central de la ciutat, format per carrers Av. Balmes, Rambla d'Aragó i Av. De Catalunya entre les 12.00 i les 13.30 hores. Una bona alternativa per realitzar el trajecte entre la zona Alta i el centre de la ciutat en aquesta franja horària, és circular pel passeig de Ronda, Av. Princep de Viana i el carrer Anselm Clavé. Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de la Cavalcada no es desviaran, excepte els que circulen per Rambla d'Aragó i Balmes entre les 12.00 i les 13.30 hores. Es recomana atendre les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana en els punts dels desviaments.


Comentaris

envia el comentari