Catalunya Diari

Talls de trànsit diumenge a Lleida per la Pujada a la Seu Vella

La Guàrdia Urbana ha dissenyat una sèrie de desviaments per evitar els talls
Mapa de la caminada
Mapa de la caminada | LleidaDiari.cat

La XXXVIII Pujada a la Seu Vella i la tercera edició de la Caminada amb el mateix nom es celebrarà aquest diumenge, dia 16 de desembre. La caminada es preveu que s'iniciarà a les 9.00 hores, i la Cursa atlètica a les 11.30 hores, i totes dues sortiran de la plaça de la Sardana, situada a la Seu Vella. Amb motiu de la cursa Pujada a la Seu Vella es faran diversos talls i desviaments del trànsit a la ciutat de Lleida, per protegir el pas dels corredors i es recomana als conductors que evitin sortir de la ciutat pel pont de Pardinyes i evitin entrar a la ciutat pel pont de Victorià Muñoz (Príncep de Viana).

Mapa de la cursa
Mapa de la cursa | LleidaDiari.cat

 

 

Itinerari 

Plaça la Sardana, Ronda Seu Vella, Camp de Mart, Pallars, Prat de la Riba, Príncep de Viana, Victorià

  

Muñoz, Camí de Grenyana, Parc de la Mitjana, Av Pearson, Av Tortosa, Av del Segre, Canalització del Segre, Av Madrid, Cavallers, Tallada, Sant Martí i Pl. la Sardana(fi).

 

 

Desviaments previstos

1. Amb referència a la caminada, solament es realitzaran talls puntuals durant el recorregut que gairebé no afectaran el trànsit.

2. Pel que fa a la cursa , sobre les 11.15 hores es tallarà el transit a l'Avinguda Príncep de Viana, des de Prat de la Riba fins a la Plaça Berenguer IV i es mantindrà tallat fins que hagin passat tots els participants.

3. Posteriorment es desviarà el trànsit del Pont de Pardinyes. Tots els vehicles que circulin per Baró de Maials es desviaran cap a l'Av Tortosa i Av del Segre. Es mantindrà la circulació en sentit interior ciutat amb talls puntuals mentre passin els participants.

4. Per últim l'Av de Madrid entre el Pont Vell i la Plaça Espanya es tallarà a la circulació mentre el pas de corredors. 

 

Recomanacions 

Evitar sortir de la ciutat pel pont de Pardinyes mentre duri la cursa i entrar a la ciutat pel pont de Victorià Muñoz mentre duri la cursa Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari esmentat també seran desviats.Comentaris

envia el comentari