Catalunya Diari

La 27a Rodi Mitja Marató de Lleida preveu desviaments de trànsit per garantir la seguretat

La Guàrdia Urbana organitza un operatiu de circulació amb recomanacions per als conductors

Mapa de la cursa
Mapa de la cursa | LleidaDiari.cat

La celebració de la 27a Rodi Mitja Marató obligarà a fer diversos talls i desviaments de la circulació aquest diumenge a Lleida. La competició atlètica, que combina una cursa de 21 km amb una altra popular, d'uns 5 km, transcorrerà íntegrament pels carrers de la ciutat.

Amb motiu del pas dels corredors es faran diversos desviaments del trànsit, per la qual cosa es recomana als conductors utilitzar els ponts Universitat i Nou (dels Instituts), atès que no es podran utilitzar els altres ponts sobre el Segre: Pardinyes, Príncep de Viana i Vell.

L'hora d'inici de la cursa popular és a les 9.30 del matí

L'hora d'inici de la cursa popular és a les 9.30 del matí, mentre que una hora després es donarà la sortida a la Mitja Marató.

  

  

L'itinerari de la Mitja Marató és el següent

L'itinerari de la cursa popular és el següent: Av Rovira Roure (SORTIDA), Pg. Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, Av Onze de Setembre, Dr. Fleming, Pg. Ronda, Av Rovira Roure (ARRIBADA).

Desviaments previstos

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dues curses hi ha previstos els següents desviaments:

  

  

 es procedirà al tall de trànsit de l'Av Rovira Roure, tram comprés entre l'Av Onze Setembre i Pg. Ronda

  

  

tancament del sector interior de Ciutat Jardí tant des de la rotonda d'Onze de Setembre amb Joc de la Bola 

  

  

 es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de Cursa per la Rambla de Ferran, Av Francesc Macià, Av Madrid i Av Príncep de Viana

  

  

tallar el trànsit de l'N-240 (A-22) d'entrada a la ciutat, a l'altura de Les Basses

  

  

es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el Circuit moments abans que el Cap de Cursa s'aproximi al punt de tall

  

  

Al pas de Cursa per la Rambla Ferran, Av Francesc Macià i Av Madrid, es mantindrà el trànsit rodat que s'incorpori des d'Anselm Clavé

  

  

A l'Av Príncep de Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit Pça Berenguer.

Recomanacions

Per travessar el riu amb el vehicle en direcció Bordeta, Magraners i/o Cementiri entre les 10 i les 13 hores, no es podran utilitzar ni el Pont de Pardinyes, ni el de Pp de Viana, ni el Pont Vell. Per a fer aquests trajectes, qualsevol dels altres dos ponts (Instituts i Universitat) han de permetre els itineraris amb el destí esmentat sense dificultats.

Mentre duri la cursa però especialment en el tram horari entre les 11 i les 13 hores, es recomana als conductors que des de Balàfia o Pardinyes vulguin creuar a l'altra banda de la ciutat a través de Pp. Viana, ho facin anant a trobar la A-2 a través de l'N-230, LP-9221 o C-12, per a tornar a entrar a la ciutat per la C-13 i LL-11. És un trajecte molt més llarg però els estalviarà aturades i retencions provocades pel pas dels corredors, en primera instància per Baró de Maials, i posteriorment a Pp Viana.

 

Informar-se prèviament abans d'utilitzar el transport públic

Es recomana també informar-se prèviament abans d'utilitzar el transport públic de la ciutat, ja que els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de Cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.

Es recomana seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat d'Organització de la Cursa desplegats al llarg del seu recorregut.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari