Catalunya Diari

Talls de trànsit amb motiu de la Processó de Divendres Sant a Lleida

La Urbana fa recomanacions per facilitar la circulació

Mapa de la processó
Mapa de la processó | LleidaDiari.cat

Aquest divendres Lleida commemorarà la processó de Divendres Sant en el marc de la Setmana Santa 2018. Amb motiu de la processó, la Guàrdia Urbana ha fet públiques unes recomanacions de trànsit per tal que els conductors de la ciutat es vegin els menys afectat possible. En aquest sentit, al voltant de les 17.00 hores de la tarda es procedirà al tall de la circulació de l'avinguda Blondel entre el tram del carrer Saracibar i l'avinguda Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya perquè no puguin circular vehicles cap a l'avinguda Catalunya, Lluís Companys, Unió, Templers, Acadèmia, Alcalde Costa, avinguda Catalunya. Paral·lelament, al voltant de les 20.00 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó al voltant de les 23.30 hores. A més, quedarà tallada la circulació a Balmes i la Rambla d'Aragó en aquest horari des de la plaça Ricard Vinyes i Lluís Companys.

Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Consulteu els agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona. Els conductors que per necessitat hagin d'accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent. Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d'Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal, Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir a Lluís Companys ho podran fer pel carrer Roca Labrador però no podran accedir a la zona per on passa l'acte. 

Tampoc es podrà accedir per passeig de Ronda perquè estarà tallat el trànsit. Des de la Urbana recomanen estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l'acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la Processó. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Processó mentre aquesta estigui passant. Les ambulàncies i vehicles d'urgència que hagin d'accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions del punt 2. L'accés a la Clinica Nadal Meroles del carrer Acadèmia estarà restringit des de les 20.00 hores fins a les 23.00.


Comentaris

envia el comentari