Catalunya Diari

La discoteca Biloba de Lleida tanca a causa de la covid

Malgrat l'esforç que han fet per acomplir amb totes les mesures de prevenció de la salut envers la covid

L'oci nocturn no acaba de recuperar la normalitat d'ençà que van començar les restriccions derivades de la pandèmia de la covid. En aquest sentit, la popular discoteca Biloba de Lleida ha emès un comunicat dient que s'ha decidit procedir al tancament de la mateixa fins a nova ordre.

Tal com es desprèn de l'escrit publicat a través de les seves xarxes socials, malgrat l'esforç que han fet per acomplir amb totes les mesures de prevenció de la salut imposades per les autoritats sanitàries, finalment, les han vist del tot incompatibles amb la seva activitat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Es tornaran els diners de les entrades ja compradres

Per tant, fins que no es modifiquin les actuals restriccions, Biloba romandrà tancat tot i tenir espai a l'aire lliure. Les persones que ja tenien entrada comprada, veuran retornats els seus diners en les pròximes hores. Paral·lelament, sí que es mantenen els concerts programats en el marc del Lleida Music Festival. De fet, el pròxim 2 d'octubre tindrà lloc el pròxim concert previst a càrrec de Renaldo & Clara.

La notícia no ha estat rebuda del tot bé pels usuaris que, una vegada més, veuen com és difícil seguir comptabilitzant l'oci nocturn com abans de la pandèmia i unes normes sanitàries que no posin en perill a ningú.


Comentaris

envia el comentari