Catalunya Diari

Tanca l'emblemàtic restaurant Bellera de Lleida

L'Eduard confessa que no descarta seguir dedicant-se a l'hostaleria, ja que és la seva passió

Imatge de les portes del restaurant Bellera de Lleida
El propietari del restaurant Bellera assegura que ara és hora de descansar | Restaurant Bellera

Un altre emblemàtic establiment de Lleida diu adéu per sempre als seus clients. En aquest cas es tracta del restaurant Bellera, ubicat al número 16 del carrer Vallcalent i que, després de més de 50 anys oferint els millors plats als lleidatans, abaixarà la seva persiana de forma definitiva el pròxim 2 de febrer.

Segons ha avançat l'actual propietari del negoci a 'Segre', Eduard Bellera, ara ha arribat l'hora de descansar, ja que estar al capdavant d'un negoci d'hostaleria «desgasta molt». Així doncs, amb l'adéu de l'Eduard, es posarà punt final a la història que van iniciar els seus pares, en Josep i la Maria Dolores, quan van decidir emprendre l'aventura del bar bodega Bellera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La seva especialitat en el marisc i les seves carns cuites en un tradicional forn de llenya

Després va ser el seu germà qui va agafar les regnes del restaurant i, una vegada mort, l'Eduard no va dubtar en continuar la saga que ha marcat la història gastronòmica de Lleida. Tots aquells que han mostrat la seva confiança en aquests professionals de l'hostaleria, coneixen el restaurant per la seva especialitat en el marisc, i en les seves carns cuites en un tradicional forn de llenya.

Els propietaris del restaurant Bellera
El restaurant va obrir a Lleida durant els anys 60 | Restaurant Bellera

També, el restaurant Bellera és conegut a Lleida per la seva oferta de tapes i vermuts dels diumenges, entre les quals, hi destaquen la de l'amanida russa i els calamars a la romana. Després del seu tancament, l'Eduard confessa que no descarta seguir dedicant-se a l'hostaleria, ja que és la seva passió. Així doncs, tots aquells amants de la bona cuina, el bon servei i la tradició, encara poden aprofitar durant un parell de setmanes per a fer-los-hi l'homenatge que es mereixen omplint de bat a bat el restaurant i el seu record.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari