Catalunya Diari

L'establiment Centros Único de Lleida tanca les seves portes

Malestar entre els clients que havien pagat per avançat algun dels tractaments
Centros Único.
Centros Único. | LleidaDiari.cat

Centros Único, especialista en depilació làser i tractaments d'estètica, facials i corporals, ha tancat les seves portes a LleidaEl franquiciat responsable de l'equipament ha cessat la seva activitat, per causes que a hores d'ara es desconeixen. Els clients que s'han apropat des d'aquest dijous a l'establiment s'han trobat un cartell penjat a la porta on s'hi podia llegir: «Degut a la baixa per malaltia de diverses treballadores ens veiem obligats a tancar el centre fins el dia 10/07. Ens posarem en contacte amb vosaltres per recol·locar la cita a un altre dia. Disculpeu les molèsties. Atentament, CENTROS ÚNICO». Un missatge que creat cert malestar entre les persones, majoritàriament dones, que havien contractat algun tractament en aquest equipament, ubicat al número 20 de la Plaça Sant Joan de Lleida, i l'havien pagat per avançat.

 

LleidaDiari.cat ha contactat amb l'empresa, i aquesta ha assegurat que «tots els clients podran gaudir dels serveis que es tinguin contractats». I han afegit: «El franquiciat ha tancat les portes, però nosaltres ens veiem en l'obligació de poder atendre a tothom qui ha pagat algun dels nostres tractaments». És per això que mentre treballen amb algun altre franquiciat per tirar endavant el negoci -es desconeix si serà en la mateixa ubicació o no-, l'empresa oferirà els tractaments en un altre espai de Lleida, ubicat a l'avinguda Rovira Roure de la capital del Segrià. El telèfon per tramitar aquests serveis és el d'Atenció al Client de Centros Único, el 900670037.

 

10 anys, al servei de les persones

Ara fa 10 anys naixia la idea que els feia Únics. Durant aquest temps s'han convertit en els líders de la depilació làser i una referència en estètica avançada i medicina estètica d'avantguarda.

Centros Único treballen en set països, amb més de 200 centres arreu d'Espanya, Portugal, Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Suïssa i Mèxic. Destaquen per la seva flexibilitat horària i estan oberts les 24 hores del dia en la seva botiga online.Comentaris
thor
Perdoneu, però ja porten un any i mig així. La mala praxi profesional els ha dut a tancar. Pregunteu quantes denuncies tenen. I aquí ho deixo

envia el comentari