Catalunya Diari

Tanquen un dels perfils a xarxes socials de Postureig de Lleida per un vídeo del 2018

El Sr. Postu ha assegurat que aquest vídeo es va publicar «sense cap afany ni mala intenció»

Si busques a Twitter el perfil del Postureig de Lleida ja no el trobaràs. Tal com el Sr. Postu ha explicat a través dels seus altres perfils a les xarxes socials, el motiu de la suspensió del compte és un vídeo que va publicar el 2018 i que tracta, amb humor, sobre l'evolució dels diferents estats d'ànims durant l'Aplec del Caragol.

En el vídeo apareix el famós actor Will Smith i sona la cançó 'Beso a Beso'. En aquest sentit, el Sr. Postu ha assegurat que aquest vídeo es va publicar «sense cap afany ni mala intenció», sinó amb un clar objectiu humorístic.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En un comunicat fet públic per aquest estimat personatge lleidatà, s'explica que «jo no em lucro fent la tasca de Sr. Postu, ni monetitzo res ni hi guanyo econòmicament», sinó tot el contrari, ja que utilitza aquest perfil per ajudar als altres i, com a mostra, els 250.000 euros recaptats per a 20 entitats de Ponent durant tots aquests anys.

Nou compte de Twitter fins que pugui recuperar l'antic

Finalment, apunta al fet que és «curiós» que hagin tancat el seu perfil per un vídeo humorístic, però que «el feixisme, les agressions o amenaces campin lliurement per la xarxa». Això no obstant, i fins que no pugui recuperar el seu perfil, podreu trobar-lo a Twitter a través de 'postudelleida'.


Comentaris

envia el comentari