Catalunya Diari

Tasta la Fresca organitza un sorteig d'un sopar i una nit d'hotel a Lleida

Tasta la Fresca és una popular campanya gastronòmica organitzada per Hostaleria de Lleida des de fa set estius

Cartell de Tasta la Fresca
Cartell de Tasta la Fresca | LleidaDiari.cat

Durant tot l'estiu, els dijous a Lleida i província són per gaudir-los a l'aire lliure a partir del vespre gràcies a una nova edició del Tasta la Fresca. En aquesta edició, des de la Federació d'Hostaleria de Lleida s'han volgut superar i han organitzat un sorteig que inclou un àpat Tasta la Fresca amb una nit d'hotel amb esmorzar inclòs per a dues persones. 

Sona bé, oi? Doncs participar és molt fàcil, a través del Facebook de MOVIMENT H i el pròxim dia 27 de juliol, divendres, es donarà a conèixer els guanyadors. Tasta la Fresca és una popular campanya gastronòmica organitzada per Hostaleria de Lleida des de fa set estius. 

Enguany 32 terrasses de Lleida i província ofereixen les seves especialitats a preus especials tots els dijous fins al sis de setembre. Es podrà gaudir de més de 100 entrepans, torrades, pizzes, tapes o menús amb beguda inclosa per només set euros i catorze euros, respectivament. I per allargar la nit, Tasta la Fresca ofereix combinats a tres euros. 

Consulta els 32 establiments que hi participen

Tant a la guia gastronòmica online www.gastronomiadelleida.com com al bloc www.movimenth.com es pot consultar el llistat dels 32 establiments amb la seva oferta gastronòmica i un pràctic mapa geolocalitzador perquè l'usuari pugui conèixer la ubicació exacta dels locals i organitzar la seva ruta de Tasta la Fresca. A més, a través de la Guia Gastronòmica es pot compartir directament la informació amb els amics, ubicació des del punt en el qual es troba l'usuari.

Així que ja ho saps, si t'agrada gaudir de l'estiu i ets un apassionat de la gastronomia, no dubtis i aprofita aquesta iniciativa de la Federació d'Hostaleria de Lleida. D'aquesta forma, es pretén ajudar als establiments de restauració de la ciutat durant els mesos d'estiu i, a la vegada, oferir una atractiva proposta d'oci als lleidatans.


Comentaris

envia el comentari