Catalunya Diari

Tatxo Benet dona 1 equip portàtil de radiologia i 2 ecògrafs a l'Arnau de Vilanova

Els equips permetran a l'hospital fer un millor seguiment dels pacients ingressats amb coronavirus

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha iniciat els tràmits per adquirir un equip portàtil analògic motoritzat de radiologia amb digitalitzador i dos ecògrafs ultralleugers per practicar ecografies pulmonars.

La compra ha estat possible gràcies a la donació econòmica que ha fet a l'hospital el periodista i empresari lleidatà Tatxo Benet. Els nous equips, que permetran al centre fer un millor seguiment dels pacients ingressats amb covid-19, podrien estar operatius en els pròxims dies. Empreses, institucions i particulars han volgut aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pandèmia, amb aportacions econòmiques o amb el lliurament de material de prevenció als hospitals i centres sanitaris lleidatans i d'arreu del país.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un esforç per ajudar en la mesura del possible

«Tots aquells que podem hem de fer un esforç per ajudar en la mesura del possible a tota la gent que treballa a la sanitat pública que estan lluitant dia a dia i en condicions molt dures per salvar les nostres vides», ha afirmat Tatxo Benet. L'empresari i periodista ha recordat que recentment va estar ingressat en un hospital després de contreure el coronavirus i, per això, ha ressaltat la importància «que aquests equips tenen en la lluita contra la Covid-19».

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris segueixen agraint les mostres de solidaritat que «ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments difícils».

Imatge de l'empresari lleidatà, Tatxo Benet
Els equips permetran a l'hospital fer un millor seguiment dels pacients ingressats amb coronavirus | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari