Catalunya Diari

La tercera edició del Laberint de l'Horta de Lleida començarà el 20 d'agost

El laberint compta amb dos camps de cultiu amb 15 noves proves agroculturals que s'hauran d'anar superant en grup

L'Associació per a la Interpretació de l'Horta de Lleida presenta la 3a edició del Laberint de l'Horta a la Granja Pifarré. Aquest any amb moltes novetats, començant pel títol del laberint que serà 'La pallaresa de l'Horta'.
 

L'explicació d'aquest títol és perquè Granja Pifarré té 2 exemplars de vaca pallaresa, una espècie en perill d'extinció de la qual només en queden 30 exemplars al món.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquesta nova edició del laberint de l'Horta els participants trobaran dos camps de cultiu amb 15 noves proves agroculturals que hauran d'anar superant en grup, l'objectiu final serà acabar totes les proves i assolir un repte final. En la darrera prova hi ha un missatge sorpresa d'un famós personatge lleidatà que es podrà llegir amb el lector de codi QR dels mòbils.

El laberint és senzill i no té cap punt de pèrdua, el seu valor principal és que realitzant-lo es pot aprendre més sobre l'Horta de Lleida i el món rural. La durada del recorregut va dels 20 als 30 minuts segons el grup. A més, en acabar, el públic visitant disposarà d'una zona de jocs rurals, servei de bar amb terrassa i productes de l'Horta de Lleida.

La tercera edició del Laberint de l'Horta de Lleida començarà el 20 d'agost. Imatge del 9 d'agost.
La tercera edició del Laberint de l'Horta de Lleida començarà el 20 d'agost | LleidaDiari.cat

S'ha de reservar la plaça

El laberint començarà el 20 d'agost i es podran reservar les entrades a partir del 10 d'agost mitjançant la web de www.granjapifarre.com i estarà disponible les tardes i vespres de divendres, dissabte i diumenge d'agost, setembre i octubre. Divendres i dissabte hi haurà servei d'entrepans calents i sessió nocturna que s'haurà de realitzar amb lots de llum. Els preus són populars i van dels 3€ infants (4-12 anys) a 5€ adults.
 

L'oganització disposarà de totes les mesures de seguretat per fer la cultura segura a l'Horta de Lleida. El grups entraran al laberint per torns establerts i gestionats a partir de la reserva web.
 

Hi haurà un punt d'informació a la vora de l'entrada del laberint per organitzar les entrades. El nombre màxim en un torn serà de 5 persones i a més a més, a la granja es seguiran les indicacions de Protecció Civil i es disposarà de circuit d'entrada i sortida, dispensadors de gel hidroalcohòlic i ús de la mascareta a excepció de l'espai terrassa del bar que garanteix les distàncies entre persones.
 

El Laberint de l'Horta posarà punt i final a les propostes agroculturals que Granja Pifarré ha programat per aquest estiu. A més del laberint, i durant tot l'any, segueix activa la proposta «Engranja't a l'Horta», una ruta agrocultural i experiencial per les instal·lacions, hort, galliner, camí de séquia,  finca de fruiters i granja. Totes elles són iniciatives per reivindicar el valor del món rural i tota la cultura agrària que podem descobrir en espais com l'Horta de Lleida.


Comentaris

envia el comentari