Catalunya Diari

La tercera edició de l’Arquitectour Lleida obre aquest cap de setmana les portes d’edificis de la ciutat habitualment no visitables

Una de les novetats de l'Aquitectour d'enguany és l'organització del MiniArquitectour

Imatge d'arxiu d'una altra edició de l'Arquitectour
Imatge d'arxiu d'una altra edició de l'Arquitectour | LleidaDiari.cat

Després de l'èxit de la passada edició, aquest cap de setmana, 7 i 8 d'octubre, tindrà lloc el 3r Arquitectour Lleida, que oferirà dues rutes guiades per vuit habitatges i edificis de la ciutat de Lleida que habitualment no estan oberts al públic. L'esdeveniment s'organitza amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura (celebrat el passat 2 d'octubre), és gratuït i està obert a tota la ciutadania. Alguns dels arquitectes de les obres i arquitectes col·legiats voluntaris explicaran els valors arquitectònics de cadascun dels edificis. Una de les novetats de l'Aquitectour d'enguany és l'organització del MiniArquitectour, una activitat adreçada a tots aquells que dissabte vinguin acompanyats d'infants menors de dotze anys. S'oferirà una activitat paral·lela que inclourà una visita i un taller que es durà a terme mentre duri la visita (de 10.00 a 13.00 hores). Es tracta d'una iniciativa dirigida per arquitectes amb l'objectiu d'apropar l'arquitectura als més petits de la casa i que tota la família pugui gaudir de l'experiència. Caldrà inscripció prèvia.

  

D'altra banda, fins demà dissabte, a la plaça de les Comèdies de Lleida, s'ha instal·lat un estand informatiu per promoure i donar visibilitat a l'arquitectura i, especialment, els edificis que es visitaran durant l'Arquitectour 2017. També hi ha un espai per a les edicions dels anys anteriors, així com, per al merchandising de l'esdeveniment (samarretes, bosses, material de difusió).


Comentaris

envia el comentari