Catalunya Diari

Arriba la III Fira Caprabo de Productes de Proximitat de les Terres de Ponent

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Caprabo organitza aquest dissabte a l'exterior del seu supermercat ubicat al carrer Onze de Setembre s/n de Lleida, la III Fira Caprabo de Productes de Proximitat de les Terres de Ponent. 

Petits productors i cooperatives agràries d'aquestes comarques donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada anual. L'objectiu de les fires Caprabo de proximitat és fer valdre els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

45 productors lleidatans de les diferents gammes de productes

Per a Fernando Tercero, Responsable de Proximitat de Caprabo, «per a nosaltres és molt important el mercat de les comarques lleidatanes. Enguany aquests productes han consolidat les vendes respecte a l'any anterior. Treballem per donar solidesa a les relacions amb els petits productors i les cooperatives agràries de la zona. Cal remarcar que 14 d'aquests petits productors lleidatans estan venent a les nostres botigues de l'àrea metropolitana de Barcelona».

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Caprabo ha introduït de les comarques lleidatanes 45 productors de les gammes de carns, verdures, plats preparats, torrons, olis, fruits secs, mel, melmelades, sucs i fruites entre d'altres. Així, Caprabo es converteix en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona on Caprabo disposa de 18 supermercats que sumen més de 14.500 metres quadrats de superfície comercial. En aquest últim exercici cal destacar la incorporació de la fruita d'Alcarràs, de la mà del productor Alsat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari