Catalunya Diari

La terrassa de la Llotja obre la temporada d’estiu

L'espai es dirà «El Raier del Damunt de la Llotja»

La Llotja de Lleida
La Llotja de Lleida | LleidaDiari.cat

Tots els lleidatans sabem que a Lleida, el veritablement dur, és l'estiu. La boira, en el fons, té el seu encant i podem arribar, fins i tot, a trobar-la a faltar. Ara bé, aquelles tardes infernals on sortir al carrer és tota una odissea i aquelles nits interminables amb el ventilador traient fum són el que més ens costa d'acceptar d'aquesta preciosa ciutat.

Per aquest motiu, si l'oferta d'entreteniment i oci de la capital del Segrià t'ho posa més fàcil doncs, la veritat, és que s'agraeix. Arribats en aquest punt, us podem dir que tenim una molt bona notícia per a tots aquells que no poden aguantar més la calor de les nits lleidatanes. 

I és que augmenta l'oferta de terrasses a l'aire lliure de Lleida i n'obre amb una cara totalment diferent i amb un aire més fresc i modern la terrassa de la Llotja de Lleida. Concretament es tracta de l'espai que durà el nom d'«El Raier del Damunt de la Llotja» i que es va inaugurar aquest dimecres al vespre per tal de donar tret a la temporada d'estiu. 

 

Tres espais diferenciats per una experiència única

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del tinent d'alcalde Rafel Peris, van assistir a l'acte, d'inauguració i van estar acompanyats dels responsables del nou projecte. Aquest projecte té noms propis i són els de Julio Mora Navarro, de «Tu Tries Gastronomia S.L», i Sergi Hernandez Gimenez, gerent del «Restaurant RaieR». 

Per a tots els que estigueu interessats en conèixer aquest nou espai d'oci i gastronomia a Lleida heu de saber que compta amb tres espais diferenciats: la taverna i el restaurant, on es podran degustar hamburgueses, tapes i plats més sofisticats de carta, i, per últim, la terrassa, amb pista de ball amb música en directe per poder gaudir de les nits d'estiu.


Comentaris

envia el comentari