Catalunya Diari

Tomàs Molina explica els trucs per sortir bé a les fotografies

Per aparèixer bé només cal somriure, saber on mirar i «il·luminar-se»

 

Molts cops hem de fer mil vegades la mateixa fotografia perquè no ens agrada com sortim o perquè realment no hi sortim gens afavorits. Deixant de banda la bellesa de cadascú, el millor per aparèixer bé en una foto és caure bé i sortir-hi d'una manera determinada. Tomàs Molina, el meteoròleg i presentador de TV3, ha compartit al seu canal de Youtube un vídeo amb tres recomanacions, els tres secrets que, segons ell, són la clau de l'èxit:

1. Somriure: El gest de somriure dona un toc de llum a la cara, segons Molina. «Cal ensenyar-los una mica», sense aparèixer amb la boca massa oberta ni amb la boca completament tancada. El presentador assenyala que, «encara que les dents siguin lletges», és important mostrar-les.

 

2. On mirar: Cal fixar la vista al fons del foradet de la càmera, al centre. El presentador recomana «mirar amb intensitat» just al punt final de l'objectiu, ja que si es mira a la pantalla o en qualsevol altra part del dispositiu, es desvia la mirada.

 

3. Il·luminar-se: El meteoròleg explica que aquest és «el més difícil» de tots tres consells. Molina explica que cal «agafar aire des de dins», fent com un sospir, per tal de donar vida a la nostra persona i que sortim il·luminats a la fotografia.Comentaris

envia el comentari