Catalunya Diari

Torna el Mercat de Palmes i Palmons a la plaça de la Catedral de Lleida

El dia 11 d’abril es traslladarà al Mercat del Camp d’Esports i 13, al del Barris Nord

Imatge del Mercat de Palmes i Palmons de Lleida
Imatge del Mercat de Palmes i Palmons de Lleida | LleidaDiari.cat

La plaça de la Catedral acull des d'aquest dilluns 8 d'abril fins al diumenge següent, dia 14 d'abril, el tradicional Mercat de Palmes i Palmons. Malgrat això, segons han informat des de l'Ajuntament de Lleida, l'oferta es traslladarà el dijous, 11 d’abril, al Mercat del Camp d'Esports, i el dissabte, dia 13, al Mercat del Barris Nord.

En el mercat, es podrà trobar l'àmplia oferta artesana de palmes i palmons que guarnirà el Diumenge de Rams, en aproximadament vint metres lineals de via pública. Els amants d'aquesta festivitat tan assenyalada, podran comprar els millors productes tradicionals per tal de lluir-los com cal en els actes programats a la ciutat.L’horari d’atenció de les parades serà de les 10.00 hores del matí fins a les 20.30 hores dels vespre.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Lleida es prepara per a la Setmana Santa

El programa unificat dels actes de la Setmana Santa a Lleida inclou les processons, actes litúrgics, xerrades, escenificacions i activitats culturals vinculades a la celebració de la Setmana Santa. Una de les novetats d'aquest any és el canvi en el recorregut de la Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant, que organitza la congregació de la Puríssima Sang. S'ha recuperat un antic recorregut, que passava per davant de la Catedral, i tots els passos sortiran de l'avinguda de Blondel. Amb el nou recorregut en arribar a l'avinguda de Catalunya el recorregut es farà per Blondel, Vila de Foix i Sant Antoni, fins a l'església de la Sang.

La foto que il·lustra el programa de Setmana Santa d'enguany és en paraules del seu autor, Santi Iglesias, un «cartell icònic on volia que sortís Lleida i una imatge símbol de la Setmana Santa, que és el Crist. El meu desig era fer un cartell modern i que representés alhora la Setmana Santa i Lleida». A la presentació que va tenir lloc fa uns dies a Lleida, van assistir Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida, el Bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez, el director del secretariat de Congregacions del Bisbat de Lleida, José Manuel Gómez, el prior de la Congregació dels Dolors, Fernando Gracia, el prior de la Congregació de la Sang, Jesús Rodríguez, la tinent d'alcalde Montse Parra i el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà. 


Comentaris

envia el comentari