Catalunya Diari

La Passejada de Mascotes dels veterinaris de Lleida torna el 14 d’abril

Fira de Lleida serà el punt d’inici i final de la cinquena edició de la ja tradicional passejada de gossos que tindrà lloc el diumenge 14 d'abril

Imatge d'arxiu d'una altra passejada

Imatge d'arxiu d'una altra passejada | LleidaDiari.cat

Fira de Lleida serà el punt d'inici i final de la cinquena edició de la ja tradicional passejada de gossos que tindrà lloc el diumenge 14 d'abril a partir de les 11.00 hores. La participació és gratuïta i les inscripcions es poden fer a través de l'enllaç https://bit.ly/2Iay6iLo a través del web el COVLL (https://www.covll.cat).

Les primeres quatre edicions es van celebrar coincidint amb el Mascota'm i, malgrat que la fira s'ha deixat de fer, el Col·legi de Veterinaris, de forma conjunta amb el Consell i l'Ajuntament, ha apostat per mantenir l'activitat i vincular-la, enguany, al Repte Solidari (#reptemascotaO10k) que finalitza aquest divendres, i que té com a objectiu arribar als cinc milions de passes per col·laborar amb les Colònies d'Estiu a la Val d'Aran que organitza al Pirineu l'AECC Lleida-Catalunya contra el càncer.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un recorregut de 2,5 km

El recorregut és de 2,5 km i es preveu una durada d'una hora.

  

  

  

  

Per participar és imprescindible complir les següents obligacions:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Altres propostes per aquest cap de setmana

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la roda de premsa de presentació de la Fira de la Mel del Santuari del Miracle de Riner, que se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions de l'alcalde de Riner, Joan Solà; i del regidor responsable de la fira, Carles Feixas.

La fira –que celebra la quarta edició i que estarà presidirà per la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga– comptarà amb més cinquanta expositors, tots relacionats d'una manera o una altra amb la mel i les abelles, fent únic aquest esdeveniment d'entre l'oferta firal a Catalunya.

Els organitzadors defensen la celebració d'aquest esdeveniment com una manera de promocionar un producte que sorgeix de la natura, que és de qualitat i de proximitat, i que permet el desenvolupament rural i la preservació del medi. Eloi Bergós ha recordat que històricament les fires se celebraven al costat de les esglésies, com ho farà la Fira de la Mel, al costat del Santuari del Miracle, unint aquest llaç que sempre havia vinculat de forma estreta la institució eclesiàstica amb la ciutadana. A més, ha celebrat que Riner es posicioni entre els certàmens firals amb una aposta tan concreta i específica com la del camp de l'apicultura.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari