Catalunya Diari

Torna la segona edició de l'Slow Shop Market a Lleida

El pròxim 20 d'octubre durant tot el dia

Imatge del primer Slow Shop
Imatge del primer Slow Shop | LleidaDiari.cat

L'SlowShop Market torna el pròxim 20 d'octubre a la plaça de la Catedral de Lleida de la mà de comerços i serveis amb valors i proximitat. Des de Slow Shop Lleida donen el tret de sortida per segon any consecutiu a l'Slow Shop Market. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 20 d'octubre davant la plaça de la Catedral de Lleida de 10.00 a 20.00 hores. Es tracta d'un mercat que vol visualitzar aquells comerços i empreses de serveis que busquen la diferenciació mitjançant els valors, la proximitat, l'originalitat i la singularitat amb l'objectiu de potenciar el comerç i l'economia local.

Cartell del mercat
Cartell del mercat | LleidaDiari.cat

 

Els socis que en formen part, són negocis no franquiciats, veïns de Lleida que competeixen amb les grans cadenes amb creativitat i originalitat, per tal d'aportar un valor afegit i un servei proper als seus clients. Al llarg de tot el dia, es durà a terme un tast dels seus productes i serveis amb singularitat i creativitat, per tal que els visitants puguin gaudir d'una experiència positiva i fomentar més la relació client-comerç. Es podran trobar activitats tan originals i peculiars com Street Art, Ballada de swing, Conta contes, Teixir amb mans, Jocs d'escacs gegants, una barra de Cervesa i Música.

El primer any del Slow Shop Market va tenir molt bona acollida entre els assistents, els clients van poder gaudir d'activitats com una desfilada al carrer, una xocolatada, música, entre d'altres.

  

Aquest segon any, volen anar més enllà i que el assistents formin part dels comerços, aprenguin tècniques i participin activament en aquest projecte de comerç i ciutat, en definitiva, que els coneguin d'una forma més propera.

 

Activitats durant tot el dia

Així doncs, durant tot el dia els ciutadans podran gaudir de les següents activitats:

12.00 hores - Contacontes «Dones que fan història» a càrrec de El Genet Blau.

  

Taller «Apendre a Teixir amb les mans»

  

Street Art Artista convidat Lukutter a càrrec d'Espai Cavallers

  

Demostració de swing

  

arda creativa de Manualitats

A més a més, durant tot el dia hi haurà una taula de Jocs d'Escacs de la mà de Josep Oms, una demostració de composicions florals a càrres d'Art Floral i una barra de cerveses i música a càrrec de Grans Records.


Comentaris

envia el comentari