Catalunya Diari

Torna la Txollada Solidària a l'Aplec del Cargol de Lleida

Un total de 10 perruqueres de Lleida tallaran els cabells a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer

La Fecoll, juntament amb Esther Grup i l'Associació Contra el Càncer a Lleida, han organitzat la segona Txollada Solidària aquest diumenge a l'Aplec. Aquesta acció solidària es realitzarà de 10.30 h a 14.30h a la Font del Passeig Central dels Camps Elisis.
Un total de 10 perruqueres de Lleida tallaran els cabells a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer fent un donatiu de 6 euros.

Els participants també podran venir a tallar-se la cua i donar-la per la creació de perruques. Els diners recaptats es destinaran a donar continuïtat a la gratuïtat dels serveis i prestacions que l'Associació Contra el Càncer a Lleida ofereix a persones amb càncer i als seus familiars. Els serveis de l'Associació van des d'atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Presentació de la Txollada Solidària
Torna la Txollada Solidària a l'Aplec del Cargol de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Associació Contra el Càncer, 68 anys d'experiència en la lluita contra el càncer

L'Associació Contra el Càncer és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

L'Associació Contra el Càncer integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L'Associació Contra el Càncer a Lleida, amb seu al Carrer Pallars, 25, gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d'actuació.

L'associació ofereix a pacients de càncer i familiars, que van des d'atenció psicològica, atenció social, orientació medicosanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables. En 2021, l'Associació Contra el Càncer a Lleida ha atès a 1.383 persones entre pacients i familiars; té més de 103 delegacions i juntes locals i compta amb 800 voluntaris i 4.892 socis.


Comentaris

envia el comentari