Catalunya Diari

Tornen els 'Dijous Endollats' amb la Fecom de Lleida

Es faran durant quatre dijous al matí amb l'objectiu d'oferir informació i coneixements per connectar amb clients

Tornen els 'Dijous Endollats amb la FECOM', seminaris en línia que es faran durant quatre dijous al matí amb l'objectiu d'oferir informació i coneixements per connectar amb clients, persones o fins i tot amb un mateix.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell dels 'Dijous Endollats' de la Fecom
Tornen els 'Dijous Endollats' amb la Fecom de Lleida | LleidaDiari.cat

Les diferents xerrades programades

Dijous, 15 d'abril: CONNECTA DE DIA; DESCONNECTA DE NIT. Dra. Núria Roure

Sabem que no tenir un son de qualitat és un dels factors més decisius a l'hora d'emmalaltir. Les persones que dormen poc o no dormen bé tenen més probabilitat de patir malalties cardiovasculars diürnes que ens afecten negativament tant en l'àmbit físic com mental. El nostre son es comença a preparar al matí, al moment en què ens despertem. Per tant, com vivim el nostre dia afectarà la nostra nit. I, com és el nostre dia? Estar sempre connectat ens ajudarà a descansar millor? Què podem fer perquè no ens afecti al nostre son?

Dijous, 22 d'abril: LINKEDIN & NETWORKING. Ester Barqué

Linkedin és la xarxa social per excel·lència per forjar relacions empresarials i laborals. En aquesta plataforma podem penjar des del nostre currículum vitae, buscar feina, compartir algun èxit empresarial, relacionar-nos amb altres empresaris, tenir la nostra pàgina d'empresa, aconseguir suports empresarials o buscar treballadors, entre d'altres. Com funciona? Com puc crear un perfil i una pàgina a aquesta xarxa social? Com ho configuro? I com començo a crear sinèrgies?

Dijous, 29 d'abril. TWITTER I MARCA PERSONAL. Laura Estadella

La xarxa social de la immediatesa és vital per deixar empremta. Com a empresaris i empresàries, tenir Twitter ens permetrà donar a conèixer qui som, què fem... i relacionar-nos amb altres persones. A més, Twitter ens dona l'opció de crear marca, de fer-nos visibles en un món ple de competència. És Twitter la meva xarxa social imprescindible? Hi he de ser? Com obro un compte i el configuro? Quines accions puc fer? Quin contingut puc compartir? Com conec a altres persones?

Dijous, 6 de maig. GOOGLE MYBUSINESS. EMPRESA A UN CLICK. Oriol Piqué

Quan obres el buscador de Google i escrius 'empreses Lleida', sempre sortiran primer les que han treballat el SEM (publicitat de pagament), després les que han treballat el seu SEO (el posicionament gratuït) i finalment la resta, la gran majoria. T'imagines obrir Google, escriure el nom de la teva empresa i que surti una fotografia en gran, la seva ubicació al mapa, les dades de contacte i fins i tot la valoració dels clients? Doncs fer això és fàcil amb l'eina Google MyBusiness. Prepara't per configurar el teu espai empresarial.


Comentaris

envia el comentari