Catalunya Diari

Torrons Vicens continua innovant per desestacionalitzar el torró

La nova línia torrons Vicens Sport té com a ingredient principal, en les seves cinc versions, l'ametlla, en una proporció del 70%

Imatge de la nova línia de Torrons Vicens | LleidaDiari.cat

Tradició i qualitat són la base del saber fer de Torrons Vicens, que des de 1775 selecciona els millors ingredients naturals per elaborar de forma artesanal un producte saludable i de gran qualitat. En el seu procés constant d'innovació, Torrons Vicens llança una nova gamma de torrons saludables que aporten les calories i els nutrients necessaris per a l'activitat diària i esportiva, com una font d'energia natural. Així neix Torrons Vicens Sport, una línia enfocada als esportistes. La nova línia torrons Vicens Sport té com a ingredient principal, en les seves cinc versions, l'ametlla, en una proporció del 70%. Els altres dos ingredients són la mel i el sucre, tots ells procedents de cultius sostenibles ecològics. Aquests ingredients es treballen de forma artesanal i es combinen de tal manera que es converteixen en una font d'energia de llarga durada, cardiosaludable i antioxidant. Torrons Vicens impulsa actualment la plantació d'ametllers en camps propis com en els d'agricultors de la zona ('Ametlles Vicens') incentivant així el cultiu de proximitat i garantint-se la qualitat, la sostenibilitat i l'autoabastiment.


Comentaris

envia el comentari