Catalunya Diari

Totes les residències de Lleida són verdes excepte dues que són taronja

Dos positius de Sant Josep de Malpartit continuen hospitalitzats i a Sort hi ha un resident amb covid-19

Totes les residències lleidatanes estan lliures de covid-19, excepte un centre a la regió sanitària de Lleida i un altre a la de l'Alt Pirineu i Aran, que són taronja, segons les dades facilitades aquest dimarts per Salut. Es tracta de la residència Sant Josep de Malpartit, a Alpicat (Segrià), on dos residents positius per covid-19 continuen hospitalitzats i, per tant, es troben fora del geriàtric.

Des de Salut assenyalen que aquest centre podria passar a verd en els pròxims dies. D'altra banda, a la residència Serafí Casanovas de Sort hi ha un resident amb coronavirus tot i que apunten la possibilitat que sigui un positiu residual, ja que va tenir la covid-19 al gener. Per aquest motiu, el centre es manté taronja de forma preventiva.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El nombre de persones ingressades amb covid-19 ha pujat a 180

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la Regió Sanitària Lleida ha pujat a 180, un més que dilluns. Segons informa el Departament de Salut, les UCI es mantenen amb 39 pacients en estat crític pel virus. Per centres, l'Arnau de Vilanova compta amb 104 hospitalitzats, dels quals 76 a planta i 28 a l'UCI; el Santa Maria amb 27, dels quals 21 a planta i 6 a l'UCI; i els hospitals privats amb 49, dels quals 44 a planta i 5 a l'UCI. L'Hotel Salut Nastasi continua buit.


Comentaris

envia el comentari