Catalunya Diari

El transport de mercaderies pesat deixarà de passar pel centre de Llívia

L'actuació permetrà als vehicles entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l'A-2

La Paeria ha habilitat el Camí de Perea, a l'Horta, per desviar-hi els vehicles de gran tonatge que, d'aquesta manera, deixaran de passar pel centre de Llívia. Fins ara, es veien obligats a passar pel mig de barri per accedir a les granges i explotacions agrícoles amb les corresponents incomoditats per al veïnat.

Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost d'uns 3.000 euros, els vehicles podran entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l'A2. L'Ajuntament de Lleida ha ampliat l'entrada al camí i ha arranjat la infraestructura de reg perquè hi pugui passar aquest tipus de transport.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla obert del primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i del regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro
El transport de mercaderies pesat deixarà de passar pel centre de Llívia i es desviarà pel Camí de Perea | LleidaDiari.cat

Delimitar l'espai amb tanques de seguretat

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat aquest dilluns els treballs on encara resta delimitar l'espai amb tanques de seguretat (biondes) que s'instal·laran aviat. Juntament amb la Guàrdia Urbana de Lleida, es durà a terme una campanya per indicar els conductors que utilitzin aquest nou vial i evitar així que passin per dins de la ciutat. L'actuació suposarà reduir els sorolls i les emissions a dins del barri de Llívia. L'operació ha estat possible gràcies a l'arranjament del Camí de Perea que es va dur a terme l'any passat.


Comentaris

envia el comentari