Catalunya Diari

Traslladen la deixalleria fixa del carrer del Nord al carrer Lluís Roca de Lleida

Amb motiu dels treballs de millora de la coberta del local, que duraran aproximadament un mes

Imatge d'arxiu d'una deixalleria | Cedida

L'Ajuntament de Lleida trasllada aquest dilluns, de manera provisional, la deixalleria fixa del carrer del Nord del barri de Noguerola al carrer Lluís Roca, 38, amb motiu d'unes obres d'arranjament de la coberta del local. El nou emplaçament s'informarà amb un cartell informatiu a l'entrada del local del carrer del Nord i també al carrer Lluís Roca.

La deixalleria d'aquest barri obre de dilluns a dissabte de 15.00 a 21.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores. La deixalleria romandrà en el nou emplaçament durant un mes aproximadament. La Paeria ofereix a tota la ciutadania un servei públic de deixalleries repartides per tota la ciutat, unes instal·lacions de recepció i emmagatzematge on podem portar els residus municipals per als quals no hi ha contenidors específic al carrer. 

Deixalleries mòbils per a la recollida de residus de menys grandària

Són un servei públic que permet portar tota mena de residus, tant reciclables com especials, per facilitar-ne la reutilització i el tractament. Com a reforç a les deixalleries fixes, l'Ajuntament de Lleida ha posat a disposició les deixalleries mòbils, per a la recollida de residus de menys grandària, amb uns horaris i uns punts de recollida determinats. El servei de deixalleries consta d'una deixalleria central, ubicada a Pardinyes, i cinc minideixalleries fixes ubicades a La Bordeta, La Mariola, Sucs, Raimat i Noguerola -que és la que es trasllada de manera provisional.

Destaca també el servei de deixalleria mòbil que va circulant per diferents barris de Lleida i les partides de l'Horta, desplaçant-se a 23 ubicacions diferents, aproximadament un dia al mes en l'horari de 14.30 a 19.30 hores. Es tracta d'un vehicle de grans dimensions amb petits cubells on dipositar les deixalles que no s'haurien de barrejar amb la brossa de cada dia.

El residus que admet la deixalleria

La deixalleria admet residus tòxics, perillosos i contaminants com les pintures i vernissos, els pesticides casolans, piles, bombetes, bateries... També els residus reciclables com aparells elèctrics i electrònics, electrodomèstics, ferralla, material informàtic... I mobles i voluminosos domèstics, entre altres objectes.

  

  

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari