Catalunya Diari

Treball conjunt per fer valdre el barri del Centre Històric de Lleida

La voluntat és generar sinergies per revitalitzar la zona i perquè es deixi d’estigmatitzar

L'Ajuntament de Lleida s'ha reunit aquest dilluns amb entitats veïnals del Centre Històric per valorar el barri. La tinent d'alcalde i regidora del Centre Històric, Montse Pifarré, ha explicat que el propòsit principal és unir els esforços per regenerar la zona i perquè es deixi d'estigmatitzar. Pifarré ha valorat les aportacions que han fet les entitats per intentar impulsar accions que capgirin i revitalitzin l'activitat al barri.

En la reunió, s'han posat sobra la taula algunes qüestions que provoquen preocupació al barri, com la seguretat o la concentració dels recursos assistencials, i d'altres més imminents, com la prevenció i la informació pel que fa als serveis d'atenció a les persones temporeres que venen a la ciutat per la campanya de la recollida de la fruita, perquè aquesta sigui el més fàcil i fluida possible.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Comentar situacions incíviques que es produeixen al barri

Han estat presents a la reunió persones veïnes i representants de les Associacions de Veïns del Centre Històric, l'Ereta i Jaume I, així com de la Guàrdia Urbana, per comentar situacions incíviques que es produeixen al barri i sumar propostes per actuar-hi.


Comentaris

envia el comentari