Catalunya Diari

Trenta artistes lleidatans col·laboren a convertir el seminari de Lleida en habitatges socials

Trenta artistes lleidatans col·laboren a convertir el seminari de Lleida en habitatges socials| EP - Fotografia: habitatgessocialslleida.blogspot.com

 Els artistes aportaran mig centenar d'obres per a l'exposició que s'inaugurarà el 6 de maig a la sala d'exposicions Espai Cavallers, segons han anunciat aquest dilluns el bisbe de Lleida, Joan Piris. L'exposició estarà oberta fins al 31 de maig.
 
Els artistes cediran les seves obres -la majoria aporta un màxim de tres peces- per vendre i es quedaran amb el 50% de l'import, cedint l'altra meitat al projecte solidari.
 
A més, el 16 de maig es posarà a la venda una carpeta de làmines realitzades per quatre creadors de Lleida -Joanpere Massana, Jordi Jové, Albert Minoves i Gregorio Iglesias-, per posar-la a la venda i contribuir a incrementar els recursos que, segons el bisbe, encara calen.
 
El Bisbat ha assegurat en un comunicat que es calcula que es necessiten entre 200.000 i 300.000 euros per finalitzar les quatre plantes de l'edifici del seminari, tot i que la primera podria ser habilitada abans de final d'any.


Comentaris

envia el comentari