Catalunya Diari

Una trentena d'empreses lleidatanes opten al Premi Pime de l'Any 2021

El termini de presentació de candidatures finalitza el proper dissabte, dia 22 de maig

La Cambra de Comerç de Lleida i el Banc Santander, en col·laboració amb la Cámara de Comercio de España i el Grup Segre, convoquen la cinquena edició del Premi Pime de l'Any 2021. Una convocatòria en la qual poden participar totes les petites i mitjanes empreses amb seu a la demarcació de Lleida, de menys de 250 treballadors i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros (al tancament de l'exercici 2020).

L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses de la demarcació com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació diàriament en el territori lleidatà. Les empreses interessades a optar a aquest guardó han d'omplir el formulari d'inscripció publicat a la web de la Cambra de Comerç (https://cutt.ly/Eb0Ahdi), espai on també s'hi detallen les bases del concurs. El jurat valorarà diversos mèrits, com la creació de llocs de treball, amb especial atenció a l'ocupació indefinida; les accions de formació per la plantilla; la internacionalització de l'empresa; i les iniciatives de digitalització, entre altres aspectes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Enguany s'inclou una Menció especial 'Reinvenció Covid'

Un cop recollides totes les candidatures es nomenarà un guanyador provincial. També es concediran quatre accèssits: internacionalització; innovació i digitalització; formació i ocupació; i empresa responsable. Així mateix, enguany s'inclou una Menció especial 'Reinvenció Covid', a la millor iniciativa per adaptar-se a la situació de pandèmia viscuda l'any 2020. L'empresa guanyadora concorrerà al Premio Nacional Pyme del Año 2021, que es donarà a conèixer durant el primer trimestre de 2022. Així mateix, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la Menció Especial concorreran al Premi Nacional de les seves respectives categories.


Comentaris

envia el comentari